ROMÂNII AU PROTESTAT, presa a BOICOTAT! NICIO ȘTIRE la televiziunile de partid și de stat despre PROTESTUL ÎMPOTRIVA LEGILOR ANTIROMÂNEȘTI din 6 MAI

0 856

La TV liniște, nimeni nu știe nimic despre nimic. Cenzura din România funcționează la nivel de presă, dar pe rețelele de socializare românii pot vedea cu ușurință adevărul: țara merge prost, corupția este mare, birocrația nemulțumește pe fiecare român. Manifestație impresionantă pe 6 MAI în București: peste 20.000 de români din toată țara au participat la un protest antiguvernamental. Au venit români din Suceava, Timișoara, Cluj sau Constanța. Toate județele țării au fost reprezentate la această mare manifestație.

Foto: G4Media

Românii au cerut o viață mai bună, respect față de cetățeni, mai puțină birocrație, protejarea fermierilor români, ajutor pentru transportatori, stoparea legilor infame prin care copiii țării pot fi luați de către statul român pentru simplul motiv că părinții sunt săraci.

Este vorba despre un protest asumat direct de către partidul AUR iar mulțimea impresionantă a pornit la ora 16 din fața Palatului Parlamentului.

Traseul urmat a fost: Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei.

Marșul a continuat mai apoi spre sediul PNL și PSD, acolo unde mulțimea adunată a scandat lozinci antiguvernamentale.

via 4Media Info

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php