Tucker CARLSON pleacă de la Fox News. Acțiunile Fox se PRĂBUȘESC.

0 1.060

Celebrul realizator TV Tucker Carlson pleacă de la Fox News.

Tucker Carlson, un prezentator emblematic al Fox News, care prezenta o emisiune de seară foarte urmărită a postului TV preferat de conservatorii americani, a decis să se despartă – cu efect imediat – de canalul de televiziune menţionat, au anunţat luni reprezentanţii acestuia, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Fox News Media şi Tucker Carlson s-au pus de acord pentru a se despărţi. Îi mulţumim pentru serviciile aduse postului nostru în calitate de prezentator şi, anterior, în calitate de consultant”, au precizat reprezentanţii Fox News într-un comunicat.

Prezentând „Tucker Carlson Tonight” începând din 2016, jurnalistul de televiziune, în vârstă de 53 de ani, a devenit una dintre cele mai influente voci ale Americii conservatoare.

Emisiunea lui de vineri a fost ultima, iar el urmează să fie înlocuit încă de luni în acel segment strategic, la o oră de maximă audienţă, a precizat postul Fox News, care face parte din imperiul mediatic al miliardarului Rupert Murdoch.

Opozant al avortului şi mare apărător al dreptului de a purta arme de foc, prezentatorul TV Tucker Carlson nu a ezitat niciodată să îşi expună opiniile într-o emisiune care se revendica, pe site-ul său, duşmanul declarat al minciunii, promiţând să pună întrebările pe care publicul le-ar pune – şi să ceară răspunsuri.

Acțiunile Fox Corporation au scăzut cu până la 5% luni și au pierdut 930 de milioane de dolari din valoarea de piață după ce a fost anunțat că Fox News Media s-a despărțit de prezentatorul Tucker Carlson, scrie Business Insider.

Candidatul la prezidențialele SUA Robert F. Kennedy, afirmă într-o postare pe Twitter că Fox s-a despărțit de Tucker Carlson la cinci zile după ce a trecut „linia roșie”, recunoscând că televiziunile au promovat un vaccin letal și ineficient pentru a face pe placul advertiserilor lor din industria farmaceutică.

„Monologul uluitor de curajos al lui Carlson din 19 aprilie a încălcat cele mai mari două reguli ale televiziunii: Tucker a spus adevărul despre modul în care agenții de publicitate lacomi ai companiilor farmaceutice controlează conținutul știrilor TV și a criticat prezentatorii de știri servili pentru că au promovat vaccinuri despre care știau că sunt letale și fără valoare. Timp de mulți ani, Tucker a avut cea mai mare audiență din țară, cu o medie de 3,5 milioane de persoane – de 10 ori mai mare decât CNN. Fox tocmai a demonstrat puterea terifiantă a Big Pharma.”, afirmă Kennedy.

Cine este „patronul”? Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează „fake mass media” care l-a sabotat pe Trump.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php