ALERTĂ: BARNEVERNET ÎN ROMÂNIA! Copiii vor putea fi smulși din familiile lor și izolați de Stat pe criterii Totalitarist-Sanitare. Proiect de Lege la Camera Deputaților. PROTEST MIERCURI LA PARLAMENT!

4 1.758

ACTUALIZARE:

PLX – 145, proiectul de lege suspectat că ar legaliza Barnevernetul românesc, a fost retrimis la comisii.

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților din 19 aprilie 2023 se află spre adoptare în procedură de urgență, chiar în timpul sărbătorilor de Paști, un Proiect de Lege – PL-x Nr 145/2023,  inițiat de Guvern (traseul legislativ AICI) privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”. ACTUALIZARE: Discuțiile pe marginea proiectului încep de marți și sunt planificate până miercuri dar există și posibilitatea ca votul să aibă loc chiar marți, pe repede înainte. Potrivit surselor noastre majoritatea partidelor, în frunte cu PSD, susțin proiectul controversat, acesta fiind de altfel prevăzut și în PNRR, întocmit de USR.

Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este în aparență unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți (OCDL) atrage atenția că în realitate se va putea ajunge la un veritabil „Barnevernet” al României, motiv pentru care se impune să luăm atitudine.

Starea de Libertate și ale organizații ale societății civile românești cheamă românii și MARȚI și MIERCURI LA PARLAMENT, pentru a protesta în alveola de vizavi de Casa Poporului, din Parcul Izvor, începând cu ora 8.00. Pompiliu Diplan transmite într-o înregistrarea video încă disponibilă AICI (Și Facebook și YouTube ne-au cenzurat vizionarea direct pe site a filmării după cum se vede mai sus și în imagine)„TREBUIE SA LUPTAM CU DINȚII! VENIȚI SI VOI!  Acest PL-x trebuie sa cadă!”.

El atrage atenția, împreună cu profesoara Olimpia Popa de la Alianța Părinților, că în cazul în care acest proiect de lege trece pe derulare rapidă, cum se intenționează, copiii vor putea fi luați cu forța din sânul familiilor – la fel ca în CAZURILE BORDAȘIU-FURDUI-SMICALĂ sau cel mai nou, semnalat și de Episcopia Europei de Nord, al Herminei Gheorghe, aflată chiar acum în greva foamei la Copenhaga – inclusiv în situația în care nu vor fi vaccinați conform reglementărilor OMS, care prevăd introducere de seruri ARNm în schema de vaccinare obligatorie...

Dar ne putem aștepta chiar la mai mult, în viitor – după modelul actual neobolșevic din SUA, copiii să fie smulși de Guvern și ascunși de familiile lor în cazul în care „vor” să-și „schimbe sexul” și părinții nu doresc această „binefacere” criminală a copilului.

„Vă rugăm să distribuiți acest mesaj celor care sunt preocupați de familie și de relații familiale sănătoase! Fiecare „voce” contează!”, mai scrie OCDL furnizând o serie de informații valoroase care urmeză după Scrisoarea societății civile românești, care poate fi trimisă de orice român DEPUTAȚILOR chemați la ordin mâine și poimâine pentru a apasă robotic pe un buton care poate schimba dramatic viața tuturor familiilor din România:

„Domnilor Deputați,

Fără îndoială, aveți o masă de Paști bogată. Românii au cumpărat cozonac cu felia și carne cu suta de grame.

Prin PLx-145/2023 vreți să dați impresia că vă pasă de copiii care se culcă flămânzi plasându-i în „grija” statului. Care „grijă’? A statului care a adus părinții în situația în care se află?

Vreți să instituționalizați copiii dacă nu sunt vaccinați cu schema completă! După ce ați constrâns populația să se vaccineze cu seruri experimentale care au provocat mii de morți subite și invalidități mai îndrăzniți să puneți problema vaccinării de orice fel?

Vreți să luați copiii ai căror părinți lucrează în străinătate! Câte locuri de muncă ați înființat în țară ca să nu fie nevoiți să plece?

Vreți să luați copiii din familii sărace! După ce ați distrus micii producători, ați falimentat afacerile de familie și ați provocat artificial o criză alimentară! Pedepsiți părinții pentru situația în care i-ați adus?

Pedepsiți copiii fermierilor care sunt nevoiți să-și verse pe câmp cisternele cu lapte pentru că nu le-ați creat condiții să-l poată vinde, ori să-și lase pe câmp recolta de fructe și legume pentru n-ați făcut nimc ca să aibă piață de desfacere și ați favorizat exclusiv importurile?

Petiției Online este lansată deja în acest sens.

OCDL: Noua lege „Barnevernet” în România? Ingerința statului în viața de familie

La propunerea Guvernului, s-a supus votului Parlamentului României propunerea legislativă PL-x nr. 145/2023 având ca obiect „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”.

În procedură de urgență, chiar după sărbătorile pascale, Camera Deputaților (camera decizională) va avea pe ordinea de zi votarea formei actuale a Proiectului de Lege.


Deși scopul declarat al acestui Proiect de Lege este unul nobil, urmărindu-se sprijinirea familiilor aflate în situații de „risc”, atragem atenția că în realitate se are în vedere și se va putea ajunge la:

– prezumția de „culpabilitate” a părinților
– „instituționalizarea” masivă a copiilor
– creșterea rolului statului în „apărarea interesului copiilor” în detrimentul părinților
– implementarea unor măsuri abuzive, lipsind pârghiile legale și judiciare de control, prevenire și remediere
– restrângerea mediului familial doar la părinți, fiind exclusă familia naturală extinsă
– implementarea unui sistem de tip „big brother”, intitulat „Observatorul Național al Copilului”, care poate viza orice copil din România

Situațiile care pot conduce la intervenția statului în viața de familie sunt atât de extinse, încât majoritatea familiilor din România pot fi „beneficiare” ale acestui Proiect de Lege, cu sau fără voia lor, în mod întemeiat sau abuziv, dar „legal”.

Astfel, cu titlu de exemplu, familiile vizate sunt cele în care se identifică oricare din următoarele situații (pe lângă multe altele care sunt cuprinse în textul Proiectului de Lege, care poate fi găsit în linkul din deschidere):

– situația economică precară a familiei
– condiții de locuit precare existente în familie
– starea de sănătate precară a unui membru al familiei
– starea de dizabilitate a unui membru al familiei
– nivelul de educație scăzut al membrilor familiei
– anumite comportamente ale copilului, cum ar fi: comportament delincvent; consum de alcool și droguri; tentativă de suicid; abandon școlar etc., chiar dacă părinților nu li se poate reproșa nimic raportat la comportamentul copilului lor (!)

Întrebare de verificare: te regăsești tu sau un membru al familiei într-una dintre situațiile de mai sus? Dacă răspunsul este afirmativ, poți fi vizitat de un asistent social pentru verificări, respectiv întocmirea unui „plan de acțiuni”, în mod legal (dacă se va adopta Proiectul de Lege în versiunea actuală).

Poate tu ești o excepție, dar sigur cunoști nenumărate familii care se regăsesc în ipotezele de mai sus, dar care nu justifică intervenția invariabilă a statului în viața acelei familii.

În concluzie, nu dorim un „Barnevernet” (Norvegia) în țara noastră. Nu dorim un „Jugendamt” (Germania) în România. Nu dorim alte cazuri „Bodnariu” sau „Furdui” – sau „Smicală” – chiar pe teritoriul țării noastre. De aceea:

SOLICITĂM:

să nu fie votată propunerea de lege PL-x nr. 145/2023 în forma ei actuală întrucât:


– atentează la relațiile familiale
– crește rolul statului în viața de familie în detrimentul părinților și a familiei extinse

deschide calea unor evidente abuzuri- contravine Constituției României

contravine intereselor poporului român-

Oficiul Creștin pentru Drepturi și Libertăți a realizat o analiză juridică a Proiectului de Lege și va pune la dispoziția deputaților din Parlamentul României argumente juridice care să evidențieze capcanele acestui Proiect de Lege, precum și neconstituționalitatea acestuia și, astfel, să blocheze adoptarea acestuia în versiunea actuală.Susțineți demersul O.C.D.L. prin completarea prezentului Formular – link mai jos – și distribuirea lui familiilor și comunităților din proximitatea dumneavoastră, precum și pe canalele media!O susținere cât mai largă va mări șansele de reușită în blocarea acestui Proiect de Lege în versiunea actuală. Vă mulțumim!”, conchide organizația .

În acest scop, OCDL vă invită să completați Formularul de mai sus, atât în nume propriu (ca persoană fizică, preocupată de viața de familie în România), cât și în calitate de reprezentant al unui ONG sau altă entitate/comunitate juridică, cu impact în societate.

sursa: ActiveNews

4 Comments
 1. Cetateanul33 says

  am citit textul legii si nu mi se pare ca reiese nimic ce priveste identitatea de gen sau alte baliverne vesto-marxiste, si pot spune ca sunt oarecum versat in jargonul lor. de acord ca-i mana grea, puterea statului sa decida lucruri ce trebuie rezolvate la nivel de comunitate (familie etc) dar cam atat

  puteti clarifica va rog cum se poate interpreta legea astfel ? mie imi da cu virgula. multumesc

  1. Alexandru Mihail says

   Nu e vorba de identitatea de gen explicit. E vorba de așa zisa prevenire a separarii și de instituirea unui așa zis Observator Național al Copiilor…care practic pune bazele unui barnervernet în România. Asistenta sociala va deveni stat în stat, avand obligatia de a monitoriza practic în permanenta, copiii din România încadrati după criterii aberante la „risc de separare de familie”, de a intocmi cu familiile așa zise planuri de prevenire a separarii de familie . Cititi și explicatiile profesionistilor în drept…ca intotdeauna drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Gânditi-va un pic: pentru a fi considerat lipsiti de orice risc de separare de familie copiii și familiile vor trebui să îndeplineasca mai multe conditii simultan: în afara de partea cu dependenta de droguri sau infractiunile, vor trebui să fie vaccinati cu schema completa de vaccinate( deşi vaccinarea nu e obligatorie), să aiba spatiu suficient în casa chiar dacă ar fi vorba de o familie numeroasa, să nu aiba niciun fel de problema la scoala, familia să aiba venituri mari pt a se putea ridica la niște standarde neprecizate, părinții să aiba studii superioare, să nu aiba „influente negative” asupra copiilor(nedefinite în lege) etc.

 2. Moraru+Ionut says

  CETATEANUL 33, ar trebui sa iti dea cu virgula, cu multe virgule textul de lege PLX 145, daca il mai citesti o data. Daca nu iti da, e grav!
  https://www.google.com/search?q=barnevernet+romania&oq=barnevernet&aqs=chrome.1.69i57j0i3j0i512l2j46i175i199i512j0i512l5.6662j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:eb79209a,vid:cx2lYLjaujY

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php