Guvernatoare din SUA: Moneda digitală a Băncii Centrale deschide calea pentru CONTROLUL federal al monedei pentru CONTROLUL POPULAȚIEI

0 893

Vineri, în emisiunea „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, guvernatoarea republicana Kristi Noem (R-SD) a condamnat legislația adoptată de legislativul statului Dakota de Sud de actualizare a definiției monedei pentru a include criptomoneda și curentul digital, relatează Breitbart. Noem a spus că a respins proiectul de lege pentru că amenința că va deschide ușa controlului federal asupra populației.

Am început să citim acest proiect de lege care avea peste 110 de pagini”, a spus ea. „Era promovat ca o actualizare a liniilor directoare ale Codului Comercial Universal susținut de toate instituțiile noastre financiare, băncile noastre. Pe măsură ce am început să-l citim, am văzut secțiunea din proiectul de lege care schimba definiția monedei și, în esență, ceea ce ar fi făcut ar fi fost să deschidă calea pentru o [Monedă digitală a Băncii Centrale] condusă de guvern și, de asemenea, să interzică orice altă formă de criptomonedă sau Bitcoin sau monedă digitală existentă.

Deci, pentru mine, era foarte clar o amenințare la adresa libertății noastre. În Dakota de Sud, suntem sesiunea care își finalizează activitatea cel mai devreme în an. Suntem primii care se uită cu adevărat la acest proiect de lege și află adevărul despre ceea ce este în el, iar eu am refuzat acest proiect de lege.”

Le cer legislatorilor mei să se răzgândească, să ia decizia corectă și să mă ajute să anulez acest proiect de lege odată pentru totdeauna”, a continuat Noem. — Dar îți spun, Tucker. Gândim același lucru în peste 20 de state. Credem că acest gen de legislaȚie este promovată pentru a deschide calea ca guvernul federal să ne controleze moneda și astfel să controleze oamenii. Ar trebui să fie alarmant pentru toată lumea și este vândut ca o actualizare a liniilor directoare UCC. Nu e nicio grabă să faci asta. Trebuie să fim inteligenți și să ne asigurăm că facem tot ce putem pentru a proteja oamenii. Mi se pare ironic că avem și această discuție în același timp când avem bănci și companii de carduri de credit care vorbesc despre codificarea armelor și muniției într-un cod separat, astfel încât să le poată urmări.”

Deci nu numai că pot lega aceste două probleme împreună, dacă guvernul nu aprobă ceea ce cumpărați, dacă au singura formă de monedă digitală care este aprobată și utilizată în țară, ei pot controla cum cheltuiești acești bani și astfel, îți iau toată libertatea”, a adăugat ea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php