Teroristul rus care spiona radarele de pe litoralul românesc, prezent în primele rânduri la discursul lui Putin

0 747

Pe 21 februarie Putin s-a adresat cetățenilor Rusiei într-un discurs televizat de două ore în care a acuzat țările occidentale că au provocat războiul din Ucraina special pentru a distruge Federația Rusă. Discursul trebuia să aibă loc în decembrie anul trecut, dar a fost amânat, evenimentul fiind planificat în prezent cu doar câteva zile înainte de a marca aniversarea începerii invaziei, anunță Podul.ro.

În timp ce Putin se dădea în spectacol în fața națiunii, discursul său delirant a fost urmărit îndeaproape, din primele rânduri, de un cetățean pe care imaginile l-au surprins înregistrând tiradele prezidențiale cu telefonul, pentru a-l distribui ulterior pe contul său de socializare, scrie jurnalistul Eugen Cismașu.

Prezența colorată și extaziată la propriu, este nimeni altul decât Bratislav Živković, cetățean sârb și rus, comandantul mișcării cetnice din țara vecină, personaj declarat indezirabil în 2017 în România și expulzat pentru acte de spionaj în favoarea Rusiei. El are interdicție 15 ani pe teritoriul României.

În urmă cu 4 ani, Bratislav Živković, comandantul organizației paramilitare de cetnici din „Cetniciki Pokret”, formațiune cu orientări naționalist-șoviniste și cu un discurs violent, era surprins în timp în timp ce fotografia radare militare de pe coasta Mării Negre în scopul de a transmite în Rusia reperele GPS ale acestora. Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, Živković, extrem de interesat și de baza militară de la Mihail Kogălniceanu, venise deja de 4 ori în România, fie din Bulgaria fie din Ucraina și de fiecare dată a ajuns la Constanța. Află mai mult pe Podul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php