Jarosław Kaczyński: Polonia nu va fi de acord cu un superstat european. Vom da cu pumnul în masă, NU EXISTĂ PREȚ pentru INDEPENDENȚĂ!

1 710

Polonia nu va fi niciodată de acord cu crearea unui superstat european, a declarat șeful partidului de guvernământ Lege și Justiție (PiS), Jarosław Kaczyński, pentru săptămânalul conservator Sieci, conform Remix News.

Liderul conservator din Polonia a spus că un astfel de proiect UE există și „nu poate fi oprit decât de o coaliție de state care îl resping, dau cu pumnii în masă și spun că nu va exista nicio revocare a dreptului de veto sau modificări ale tratatelor UE.”

Potrivit acestuia, „nu există preț pentru independență”.

De asemenea, liderul PiS a vorbit și despre alegerea electorală cu care se confruntă polonezii la alegerile din acest an ca fiind între o țară „cu adevărat independentă, puternică din punct de vedere militar și în curs de dezvoltare economică” și „una care nu are suveranitate, este susceptibilă la experimente ideologice cu minorități și dominată de Germania”.

Kaczyński susține că guvernul conservator a reușit să întărească sistemul juridic și să folosească banii publici pentru a crește calitatea și standardul de viață pentru polonezi. Singurul motiv pentru care crede că rezultatul alegerilor este încă în dubiu este faptul că opoziția încă domină narațiunea media.

Liderul conservator se opune categoric încercărilor de a centraliza Europa și de a impune europenilor stiluri de viață minoritare, cum ar fi veganismul. El a spus că partidul său va apăra dreptul de a-și alege propriul stil de viață și „nu le va spune polonezilor că ar trebui să înceteze să mănânce carne sau să bea lapte și nici să-i facă să treacă la mașini electrice”.

Recent, un reprezentant al Comisiei Europene a admis în public faptul că este posibil ca, în curând, Uniunea Europeană să autorizeze „carnea artificială”.

sursa: R3Media

foto: Reuters

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Mancatul de greieri si de carabusi nu e veganism e cretinism. Uniunea Europeana trebuie sa dispara cat mai repede posibil .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php