Cum se distrage atenția populației

1 1.394

De câteva zile ne-au invadat extratereștrii, cel puțin asta trâmbițează cam toată mass media. OZN-uri peste OZN-uri, deasupra SUA, Canadei și Chinei, de diferite forme, ba cilindrice, ba octogonale. Unele au fost doborâte de aviația americană. Chinezii încă nu au anunțat doborârea OZN-ului care le survolează teritoriul. Problema e că, cel puțin deocamdată, nimeni nu a văzut rămășițele OZN-urilor doborâte.

Trebuie să credem pe cuvânt autoritățile, aceleași autorități care ne-au mințit la greu de-a lungul anilor, cel mai recent odată cu plandemia covid. Acum ne spun că nu știu despre ce e vorba, că nu pot să-și dea seama ce sistem de propulsie folosesc obiectele respective, așa că nu pot exclude proveniența extraterestră a acestora.

Și mass media a preluat și amplificat la greu subiectul, aproape că nu se mai vorbește despre nimic altceva în afară de OZN-uri și extratereștii. Dar poate că ăsta e scopul, distragerea atenției populației de la alte subiecte inconveniente pentru administrația de la Washington.

Pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat în SUA câteva lucruri extrem de importante, dar care nu favorizează deloc autoritățile actuale:

  • Dezvăluirea bombă a ziaristului de investigații Seymour Hersh care arată că SUA este țara care a sabotat cele două conducte de gaze Nord Stream prin care țările europene erau aprovizionate cu gaz rusesc.
  • Investigațiile demarate în Camera Reprezentanților a SUA despre legăturile de afaceri cu tot felul de entități străine și traficul de influență ale lui Hunter Biden pe vremea când tatăl său, Joe Biden, era vicepreședintele SUA.
  • Ieșirea la iveală cu probe a cenzurii la care au fost supuși cei cu vederi de dreapta de către rețelele sociale controlate de simpatizanți ai stângii americane, cenzură care a influențat alegerile din 2020 în urma cărora SUA au „ales” un bătrân senil în funcția de președinte.

Așa că s-a aruncat pe piață un subiect exploziv cu scopul distragerii atenției populației de la subiectele sensibile. Și iată că se reușește acest lucru cu concursul larg al mass media. Aceeași mass media care a colaborat cu spor cu aceleași autorități și au dezinformat la greu populația pe perioada pandemiei și nu numai.

de Dragoș Doran RostOnline

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Foarte buna remarca.Opinia publica este legata de maini cu metode publicistice grandioase si false,de inspaimantat prostimea lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php