Europarlamentarul Cristian Terheș: „LUPTA noastră pentru LIBERTATE TREBUIE să CONTINUE!”

0 779

Europarlamentarul Cristian Terheș, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, și-a exprimat nemulțumirea cu privire la cea mai recentă decizie a Comisiei Europene, și anume aprobarea unui nou aliment pentru cetățenii europeni: larva gândacului de bălegar.

„După aprobarea pentru consum și comerț a „larvei gândacului de bălegar” de către forurile europene, posibil că următorul pas va fi aprobarea baligii însăși pentru consum.

Când am spus în ianuarie 2021 că spre genul acesta de “delicatesuri” ne vom îndrepta, unii au spus că glumesc.

Veți vedea că pasul apropiat va fi să scumpească carnea pe motiv că animalele emit prea mult carbon. Iar pentru a-i putea ține pe oameni sub lupă și a vedea care cât consumă și ce cumpără, vor impune Identitatea Digitală Europeană, că să-i poată urmări pe oameni ca pe vite.

Evident, toată această tiranie se va dori a fi impusă spre și pentru binele oamenilor. De aceea e important ca lupta noastră pentru libertate să continue!”, a transmis acesta pe contul de Facebook.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php