„Beneficiile” multiculturalismului: HAOS la BERLIN de ANUL NOU! Inclusiv AMBULANȚELE au fost ATACATE!

0 1.398

Tinerii din cartierele aglomerate de migranţi au transformat din nou Berlinul şi alte oraşe germane în zone de război de Anul Nou, însă anul acesta, rapoartele de presă indică faptul că atacurile au fost deosebit de brutale şi au vizat serviciile de salvare, inclusiv lucrătorii de la ambulanţă. În Berlin, poliţia şi pompierii au răspuns la 3.943 de incidente, în urma cărora 15 pompieri şi 18 poliţişti au fost răniţi. Potrivit cotidianului Bild, au existat „atacuri deosebit de grave în cartierele hotspot Kreuzberg şi Neukölln, cu o proporţie mare de migranţi”.

„Au fost zeci de atacuri”, a declarat senatorul social-democrat Iris Spranger.

În Kreuzberg, de exemplu, după ce tineri au dat foc la baricade, pompierii care au sosit pentru a stinge focul au fost atacaţi de 200 de bărbaţi cu cagule. În Neukölln, care este unul dintre cele mai multiculturale cartiere din Germania, 50 de agresori au tras cu rachete asupra serviciilor forţelor de urgenţă.

Într-o scenă tulburătoare, un grup de bărbaţi a fost filmat în timp ce ataca o ambulanţă, aruncând obiecte în interior prin uşile din spate deschise ale vehiculului.

Multe dintre incidente au fost filmate, clipurile prezentând vehicule în flăcări, incendii în blocuri înalte de apartamente şi un ofiţer de poliţie care a fost lovit de o rachetă direct pe cască, care apoi a izbucnit în flăcări. Un ofiţer şi un pompier au suferit răni grave şi au rămas spitalizaţi.

„S-a tras asupra vehiculelor noastre cu muniţie cu alice”, a declarat Thomas Kirstein de la Departamentul de pompieri din Berlin. Poliţia raportează că o „bombă cu glonţ ilegal” a fost aruncată asupra unei maşini de poliţie complet ocupate. Într-o altă înregistrare video, un bărbat trage în geamul unei maşini de poliţie.

În haosul care a urmat, 103 persoane (98 de bărbaţi şi cinci femei) au fost arestate. Poliţia din Berlin a scris pe Twitter: „Violenţa pe care colegii noştri au trebuit să o experimenteze în noaptea de Anul Nou este insuportabilă. Este o sarcină pentru întreaga societate să contracareze în mod clar acest lucru. Vă mulţumim tuturor pentru angajamentul dumneavoastră şi le dorim răniţilor o recuperare rapidă”.

O altă înregistrare video a arătat tineri migranţi care şi-au bătut joc de un pompier în timp ce acesta încerca să acorde un interviu unor instituţii de presă.

Georg Pazdersk, fostul lider al grupului parlamentar AfD (Alternative für Deutschland / Alternativa pentru Germania) din Camera Reprezentanţilor din Berlin, a scris: „Când vom admite în sfârşit că avem o problemă uriaşă cu tinerii migranţi de sex masculin din societăţi arhaice care nu vor să se integreze? A reduce la tăcere problema înseamnă să continuăm să o promovăm”.

Alte oraşe, cum ar fi Duisburg, au fost de asemenea afectate de violenţe, inclusiv atacuri asupra serviciilor de salvare.

„Nu putem decât să dăm din cap. Conducerea politică de la Berlin nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru acest dezastru. Ea are simpatie pentru oamenii care încalcă regulile”, a declarat pentru Bild fostul primar al oraşului Neukölln, social-democratul (SPD) Heinz Buschkowsky.

„Nebunii apar din ce în ce mai mulţi. Fiecare eveniment festiv este o ocazie binevenită pentru a ataca autorităţile… Acesta este inamicul şi trebuie combătut.”

„Chiar şi personalul de urgenţă cu experienţă este şocat de amploarea brutalităţii. Acest lucru trebuie să ia sfârşit în cele din urmă. Statul nu mai trebuie să stea deoparte în timp ce oamenii imprevizibili atacă în mod repetat poliţiştii şi pompierii. Acestea nu sunt infracţiuni banale, ci crime”, a declarat pentru Bild liderul filialei CDU din Berlin, Kai Wegner.

Anii precedenţi au fost şi ei caracterizaţi de violenţe extreme, în special în Neukölln.

Într-o declaraţie publicată de AfD, partidul a scris: „Anarhia a domnit în Berlin în noaptea de Anul Nou. A fost o primă pregustare a viitorului cotidian din oraşele germane, deoarece, deşi autorităţile şi presa păstrează o tăcere categorică atunci când vine vorba de numirea specifică a autorilor, nenumăratele videoclipuri din acea noapte vorbesc de la sine: Sunt bărbaţi tineri, violenţi, cu un aspect sudic, care abia vorbesc limba germană. Şi nu numai că pot imigra nestingheriţi, dar sunt şi plătiţi pentru o viaţă frumoasă de către guvernul sponsorizat cu bani din impozite.

Concluzia care se trage acum din aceste revolte este pe cât de tipică, pe atât de naivă: o interdicţie a petardelor şi camere de luat vederi pe vehiculele de salvare ar trebui să rezolve problema. Ca şi cum cei ce atacă ambulanţe ar fi impresionaţi de aceste măsuri. Nu există decât un singur remediu eficient împotriva unor astfel de scene: protejarea în sfârşit a frontierelor şi expulzarea imediată a migranţilor criminali”.

În 2016, aproximativ 2.500 de femei germane au fost violate şi agresate sexual de bărbaţi nord-africani şi din Orientul Mijlociu la Koln şi în alte oraşe, într-un eveniment care a alimentat ascensiunea partidului Alternativa pentru Germania şi sentimentul anti-imigraţie în Germania.

via Epoch Times

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php