PRIMĂRIA Sector 2 insistă pentru DEMOLAREA bustului lui Mircea VULCĂNESCU din Piața Sf. Ștefan. Ședința Consiliului Local în care se va supune la vot proiectul de hotărâre e fixată miercuri 28 decembrie, în format online!

1 1.308

Credeați că vom avea Sărbători liniștite? Păi comuniștii de la Inst Elie Wiesel nu au sărbători. Și se pare că nici liberalii.

Am intrat in posesia proiectului de hotărâre pentru demolarea statuii lui Mircea Vulcănescu din Pta Sf Stefan, Sector 2. Ședința Consiliul Local e fixata miercuri 28 decembrie, în format online! Evident, pentru a evita prezența cetățenilor indignați. În numele Fundației Ogoranu, vom cere oficial accesul online la ședință, conform legii, dat fiind obiectul de activitate al Fundației, prevăzut în Statut. Inițiatorul este Silviu Feroiu, din conducerea PNL Sector 2. Români trădători făcuți slugi ale bolșevicilor de la Inst Elie Wiesel. Pregătiți-vă de o mare bătălie. Consiliul este dominat de PNL și USR (alți dușmani ai martirilor noștri). Fiți gata de orice intervenție, inclusiv de stradă. Mobilizați jurnaliștii cunoscuți, să scrie despre asta. Faceți presiuni asupra reprezentanților din zona dvs și de la centru. Amintiți-le că trădătorii vor fi plăti, în cer sau pe pământ!

Părinții Bisericii, faceți slujbe și rugăciuni, pentru biruința memoriei mucenicului Mircea Vulcănescu.

O petiție inițiată de istoricul Marius Oprea va apărea zilele acestea. 

Lupta continuă!

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu

1 Comment
  1. herodot says

    SE poate face şi chiar ar fi de dorit să se facă. Şi anume o plângere penală pentru DENUNŢ CALOMNIOS” împotriva lui Florian ş.a. Citarea unor hotărâri judecătoreşti şi celelalte nu poate acoperi lipsa de temeinicie a acuzaţiei de „criminal de război”. Să arate detractorii ce crime de război a făcut M.V. .Adică câţi oameni a omorât, unde când etc.
    De altfel mizerai ESTE atât de mare şi strigătoare le cer cu cât MV era doar subsecretar de stat la MF, iar dispoziţiile lui trebuiau a fi contrasemnate de superiori. Şi ce să vedem ? Superiorul lui ierarhic ministrul plin de finanţe era UN EVREU DIN Turnu Severin, pe numele lui NETTA GHERON. Acesta fost achitat pstdecembrist iar fiicele lui au recuperat în întregime averea (case multe, de ex.)
    Nu pot să cred cât de uşor de păcălit pot fi unii .
    Dle senator Lavric interveniţi şi deschideţi o astfel de acţiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php