DEZVĂLUIRI: cum s-a implicat SRI DIRECT în alegerile de la CCR

1 1.240

Fostul judecător al Curții Constituționale, Daniel Morar, face o serie de dezvăluiri care ar putea provoca cutremur în lumea politică, scrie Știri pe Surse. Morar susține că SRI s-a implicat direct pentru susținerea Liviei Stanciu, în cursa pentru șefia Curții Constituționale. De asemenea, SPP-ul s-a implicat pentru a nu câștiga Valer Dorneanu.

Daniel Morar a explicat că el dorea să-l voteze drept președinte al CCR pe judecătorul Petre Lăzăroiu, dar că acesta a refuzat să candideze. Ulterior, Lăzăroiu le-a dezvăluit colegilor că a fost sunat ”de eminențele din SRI să nu candideze”.

„Mă aflam împreună cu el în biroul Monei Pivniceru, după o altă reprezentație acuzatoare a Liviei Stanciu, din plenul Curții, iar colegul meu (n.r. – judecătorul Petre Lăzăroiu), obosit și iritat, ne-a spus că îi pare rău că a votat-o atunci, a făcut-o pentru că fusese sunat expres de conducerea SRI, care i-a cerut să o sprijine pentru președinția Curții”. „Era o informație nouă, o auzeam pentru prima oară”, adaugă Morar.

De asemenea, cei de la SPP făceau presiuni la judecătorii CCR să nu-l aleagă pe Valer Dorneanu.

Daniel Morar istorisește că „un colonel al Serviciului de Protecție și Pază, care era de ani buni aghiotantul președinților Curții, mă abordase în perioada premergătoare alegerilor să-mi spună că trebuie făcute demersuri pentru ca Valer Dorneanu să nu ocupe această funcție”.

1 Comment
  1. pui de dac says

    Vai! Nu-mi vine sa cred! Ce surpriza! Cum? Sri s-a implicat in alegerea judecatorilor CCR?! Eu auzisem ca ar fi si agenti dubli sau tripli care numai devotati statului roman nu mai sunt, dar parca nu as crede nici asta; cred ca e doar un zvon colportat de nesuferitii de conspirationisti!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php