Stat sau colonie?

0 1.383

Astăzi este o zi crucială pentru România. CCR va hotărî dacă România mai este sau nu mai este, în mod oficial, un Stat sau, dimpotrivă, se transformă în mod oficial (prin confirmarea votului deja acordat de majoritatea parlamentară) într-o Colonie lipsită de orice fel de independență.

Conform noilor legi ale (în)justiției, votate în Parlament de către coaliția de guvernare, magistrații (judecătorii și procurorii) nu mai sunt obligați să respecte deciziile CCR, ceea ce înseamnă că nu mai sunt obligați să respecte Constituția României! Asta înseamnă că Legea Fundamentală, Constituția, nu mai este Constituție din moment ce ea devine facultativă pentru anumite categorii profesionale. O țară care nu mai are o Constituție, universal obligatorie pentru toți cetățenii și toate instituțiile, își pierde statalitatea și devine, în mod oficial, o colonie.

Astăzi CCR se va pronunța în privința sesizărilor de neconstituționalitate ale prevederilor legale care conferă magistraților puterea de a ignora Constituția (de a ignora inclusiv drepturile și libertățile noastre fundamentale stipulate în Constituție!).

Dacă CCR își va face datoria și va recunoaște faptul că aceste prevederi din noile legi ale (in)justiției sunt total neconstituționale, atunci România va continua să existe în mod oficial ca un stat guvernat de o Constituție.

Dacă CCR nu își va face datoria și nu va recunoaște faptul ca aceste prevederi legale sunt profund neconstitutionale, atunci România nu va mai avea o Constitutie (care trebuie să aibă un caracter universal obligatoriu pe teritoriul național) și va fi transformată în mod oficial, prin confirmarea votului majorității parlamentare, într-o colonie în care cetățenii, adică noi toți, nu vor mai avea niciun fel de drepturi și libertăți fundamentale garantate de Constituție!

Să nu spună nimeni că nu a știut cât de VITALĂ este miza!

George Stoian

via RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php