Dan PURIC, DREPT LA ŢINTĂ! Despre LIPSA de EDUCAŢIE a unor politicieni și planurile lor de REEDUCARE a populației

0 1.050

Actorul și scriitorul Dan Puric l-a criticat dur pe preș. K. Iohannis, pentru felul în care s-a comportat în timpul crizei sanitare. El l-a acuzat pe Iohannus de lipsă de empatie față de români. Puric a spus că Iohannis nu trebuia să plece la schi după tragedia de la spitalul Balș, în care au ars 20 de persoane, iar alte 100 au fost rănite.

Puric l-a taxat pe Iohannis și pentru exprimarea „în loc de sărbători veți avea înmormântări”, pe care a folosit-o pentru a convinge românii să nu iasă din case, în perioada Paștilor, în timpul carantinei din aprilie 2020.

„România Educată (proiectul lui Iohannis- n.r.) este România re-educată. Primul care trebuia să fie educat este președintele statului. Să fie educat că poporul acesta are o sensibilitate creștină. Nu zici „în loc de sărbători veți avea înmormântări” și nu te duci la schi, bă nenorocitule, când oamenii au ars acolo. E vorba despre empatie sufletească”, a spus Dan Puric la Sibiu, într-o întâlnire cu studenții participanți la „Școala de vară de sociologie aplicată”.

Artistul a avut critici și pentru cei de la ussr, pe care i-a numit „mutanți”, iar partidul „o cocină”.„Am prins una de-asta, galinacee și-am întrebat-o: auzi, muiere, cine te-a pus să stai în cocina aia, numită USSR? Trebuie să faceți studii de antropologie pe ăștia: pentru că aștia s-au dezis de tradiție, de credință. Sunt vectori de infecție”, a subliniat regizorul.

Puric nu l-a iertat nici pe Octavian Jurma,  „specialistul” fara nicio expertiză medicală. Puric l-a numit pe Jurma „nepotul” doctorului nazist, Josef Mengele, autor al unor crime monstruoase în timpul celui de-al doilea război mondial.

„E unul cu nume de jumară, unul Jurma…are față de nepotul lui Mengele. Vezi că este analfabet, dar dă premise…Ca o paranteză: nu am nimic cu cei care s-au vaccinat sau nu s-au vaccinat. N-au știut săracii.

A zis unul „grăbiți-vă, că la iarnă este pământul tare”. Cinic și bestie de om.

Iar mie șoferul de taxi mi-a zis: Domnul Dan, n-o să uit cum l-au îngropat pe tata, în pungă de plastic. Mi-au dat voie să-i pun doar un fular”, a tunat Dan Puric.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php