Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, dezvăluiri INCENDIARE: Aveam informații de la FDA că urmează să apară efecte ADVERSE după „vaccinare”. Presiunea globală, prin mass-media, a fost pentru „vaccin”, nu pentru tratament timpuriu

0 1.068

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a declarat într-un interviu că a existat o presiune globală, prin intermediul mass-media, ca statele să se concentreze doar pe „vaccin”, nu și pe tratamentul timpuriu în cazul recentei plandemii.

El a mai adăugat că a primit informații din partea unei agenții a Guvernului american, FDA-ul, că urmează să apară efecte secundare adverse după „vaccinare”.

Președintele Bolsonaro a devenit „îngrijorat” când a citit că în contractul cu Pfizer, compania farmaceutică nu-și asuma nicio responsabilitate pentru efectele adverse. Jair Bolsonaro nu s-a „vaccinat”.

„Când virusul a început să lovească puternic, în martie 2020, oamenii au început să caute „vaccinul”. Am început să vedem că a crescut numărul de cazuri. Acum, pentru cineva care a contractat virusul, ca mine, „vaccinul” nu ajută.

Am citit contractul cu Pfizer: una din clauze era că nu-și asumă nicio responsabilitate față de niciun efect secundar apărut ca urmare a „vaccinării”.

Am devenit foarte îngrijorat despre asta. Congresul din Brazilia a votat o legea care permite tuturor companiilor farma să nu aibă nicio răspundere în cazul efectelor secundare apărute după „vaccin”.

Aveam și informații din partea FDA (Food and Drug Administration – agenție a guvernului SUA – n.r.) că efecte secundare urmează să apară după „vaccinare” anul acesta și anul următor.

Oamenii infectați nu aveau nevoie să se „vaccineze”, acesta este și cazul meu. Da am cumpărat „vaccinuri” pentru brazilieni, dar nu am obligat pe nimeni să se „vaccineze”. Am respectat libertatea individuală”, a spus Bolsonaro într-un interviu acordat jurnalistui american Tucker Carlson.

În context, merită menționat că în tot acest timp, autoritățile din România au susținut că nu există niciun pericol odată cu vaccinarea, iar cei care susțin altceva sunt „conspiraționiști”.

Iată că autoritățile române sunt contrazise de la cel mai înalt nivel.

sursa: R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php