Av. Florentin Țuca: Ceea ce se urmărește, din punctul meu de vedere, este un CONTROL al populației. Un CONTROL din mai multe puncte de vedere: demografic, ideologic

3 1.617

Avocatul Florentin Țuca, unul dintre cei mai apreciați juriști din România, a spus, în contextul unei dezbateri privind avansul ideologiei de gen, că se urmărește un control al populației, din mai multe puncte de vedere.

„Ceea ce se urmărește, din punctul meu de vedere, este un control al populației. Un control din mai multe puncte de vedere: demografic, ideologic, etc.Când vorbesc de controlul demografic, am în vedere promovarea politicilor sexuale non-reproductive și se promovează agresiv. Și asta nu are ca efect doar scăderea natalității, ci doar o dezorientare profundă a tinerilor”, a spus Țuca la podcastul lui Mihai Neamțu.

În opinia lui Țuca, există un interes pentru a cenzura libertatea de expresie la nivel global, iar acest lucru este din ce în ce mai evident.

„Da, există o agendă și curentele care aruncă săgeți împotriva acelora care demască această agendă, spunând că sunt conspiraționiști, amatori și ageamii sunt din ce în ce mai șubrede, în fața evidenței. Da, există o agendă și această agendă cuprinde în punctele ei intenția de suprimare a liberei expresii, a umorului, a altor libertăți individuale. Asta e evident”, a mai declarat reputatul jurist.

via R3Media

3 Comments
 1. Injectia finala says

  Dictatul eternei pandemii

  Vine, vine seismul mondial
  Ne vor spanzura infernal
  De”un OMS discretionar, letal

  Omul va fi o frunza’n vantul
  Ce va scutura tot pamantul
  Dracii vor stapani cuvantul

  Vor grava negru’n pasapoarte
  Ca omenirea sa supoarte
  Țepușe, temnite si moarte

  De’acestea EI să aibă parte!

 2. IO...gerules says

  Cititi Ion Coja blog.

 3. IO...gerules says

  Cititi si ION COJA.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php