Legea suveranității: Dan Tanasă, discurs puternic la tribuna Parlamentului: Proiect al societății civile conservatoare, nu aia finanțată de Soros. Doar că noi trăim în țara în care președintele duce mâna la inimă atunci când se intonează imnul Germaniei

0 1.478

Deputatul AUR Dan Tanasă a avut un discurs în Parlamentul României, după ce „Legea suveranității“ a fost respinsă prin vot.

„Fără doar și poate, acest proiect de lege este unul benefic pentru că este izvorât din dorința societății civile.

Disperată de modul în care s-a făcut politică îi România, în ultimii 32 de ani, societatea civilă, nu aia finanțată de Soros, ci societatea civilă conservatoare, patriotă, a găsit de cuviință să pună la punct acest proiect legislativ care da, putea fi îmbunătățit, putea să parcurgă tot acest traseu parlamentar și să fie îmbunătățit, nu să fie respins in corpore.

Dragi colegi de la PSD, PNL și UDMR … De fapt, nu, că cei de la UDMR nu sunt deloc interesați de suveranitatea României. Dragi colegi de la PSD și PNL, ați fi putut să fi băgat acest proiect într-o dezbatere publică, într-o dezbatere politică consistentă, doar că noi trăim în țara în care președintele duce mâna la inimă atunci când se intonează imnul de stat al Germaniei și trăim în țara în care un ministru din Guvernul PSD-PNL stă în galeria Ungariei la un meci de hochei dintre Ungaria și România și scandează imnul ținutului secuiesc și imnul Ungariei. Asta este România pe care o așezați, voi, la picioarele poporului român, dragi colegi de la PSD și PNL.

Noi trăim în România în care am dat pe nimic, gratis, exploatarea gazelor din Marea Neagră, iar acum o răscumpărăm pentru un miliard de dolari. Asta este România în care trăim și evident că în această Românie nu poate exista o discuție despre suveranitate cu PSD și cu PNL“, a spus Dan Tanasă la tribuna Parlamentului României.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php