Dan Puric, despre război și globalizare: Trebuie să facem o solidaritate de însănătoșire sufletească

2 1.232

Cunoscutul actor, regizor și eseist, Dan Puric, a explicat în emisiunea „Marius Tucă Show”, că nu încurajează sub nicio formă violențele comise în timpul războiului dintre Rusia-Ucraina. Mai mult decât atât, în discursurile, conferințele pe care le-a susținut, a dorit să sublinieze solidaritatea românilor, căldura cu care i-a primit pe refugiații din Ucraina.

„Unii au rămas la nivelul de specie. Războiul arată asta: că ne apărăm teritoriul, specia. Ați văzut cum românii au pus pâinea lor pe masă, fără să aștepte nimic? E mai mult decât solidaritate, e credința românilor în Dumnezeu”, s-a exprimat Dan Puric, la emisiunea moderată de Marius Tucă.

Actorul Dan Puric a vorbit și despre ceea ce înseamnă, în opinia lui, Occident, pandemie, globalizare. El susține că oamenii pot trece peste ideologiile impuse, cele care ne „robotizează”, prin întoarcere la Dumnezeu. Puric a comparat perioada comunismului, în care nu îți puteai declara public credința, religia, cu ceea ce numim pandemie-globalizare la acest moment.

„Comunismul s-a terminat, este un virus ideologic și vine partea asta. Democratic, pudrat, grija față de om, drepturi, inflație(…) Drepturi, drepturi, drepturi și a dispărut omul. Trebuie să vibrăm unul de la altul și să facem o solidaritate de însănătoșire sufletească”, a precizat Dan Puric, pentru sursa menționată.

2 Comments
 1. Injectia finala says

  Tarul psihopat, condamnat

  Tarul psihopat, de toti blestemat
  E intins pe pat, de Kiril confesat
  Cancer agravat, asasin marcat
  De tare cumplite, cu acord din Vest
  A pus ghiara pe Est
  Pe’un munte de aur, Everest!

  Creier de maimuta, mereu in caruta
  La sumituri mari, de mari potlogari
  Facea ce dorea, i se permitea
  Ca’n elita rea, era mandra stea

  Impins ca Sadam, la gestul fatal
  Tratat de fostii amici ca un CRIMINAL
  Ne ameninta clar cu razboi nuclear
  Animalul Bolnav, tarul barbar !

 2. IO...gerules says

  Jidanii si jidanitii cazari in istoria lor batucita cu ura si invidie nu cu invataminte de corectare spirituala si dece nu si de corectare fizica,nu au facut nimic omenesc,nimic din care sa rasara o mica mladita de om.Gandind asa vezi fara voia ta o prapastie intre ei si restul omenirii.Femeile jidance cautau barbati crestini blonzi sau diferiti de rasa lor salbatece,cu care sa se impreuneze ca sa nasca plozi din mama jidaneasca.Acest lucru se intampla si in zilele noastre,deaceia s-au remarcat multi jidani mai deosebiti ca infatisare,dealungultimpului.A se observa actorii americani,in majoritate jidani.Da,lupul si-a schimbat parul dar naravul ba.Intre aceste personaje a ramas dusmania,invidia,ura si focul rautatii impotriva a tot ce nu e jidanesc,mai ales in randurile femeilor lor.Mapamondul este manjit cu ura si acte inumane pornite din foscaiala jidanilor care viermuesc pe tot globul pamantesc.Dan Puric are dreptate,noi oamenii,trebue sa facem o solidaritate de insanatosire sufleteasca,sa putem a ne opune rautatilor jidanesti care vin cu zambetul pe buzele lor de nemernici.Da e greu.Multi jidani sant oameni normali,dar Cahalul lor nu-i lasa liberi,legile societatii lor nu-i lasa sa fie oameni.La vasta mea eu nu intrezaresc o salvare a omenirii decat printr-o minune dumneziasca.Concret nu se stie exact ce vrea Putin,nu se stie ce vor face trepadusii mercenari din lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php