Execuții în metroul din New York: Mai multe persoane au fost împușcate. Au fost găsite dispozitive explozive

0 1.041

Cel puţin 13 persoane au fost rănite marţi dimineaţa în împuşcăturile de la metroul din Brooklyn, în New York, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor.

La faţa locului au fost găsite „dispozitive explozive nedeclanşate”, a mai afirmat acesta.

Incidentul s-a produs în cursul dimineţii în staţia de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn, conform presei.

În perimetrul unde s-a înregistrat incidentul, la nivelul Străzii 36 şi Bulevardului 4, a fost instalat un important dispozitiv de securitate.

„La ora 08.27 poliţia a primit un apel de urgenţă de la o persoană care a fost atinsă de un glonţ în metrou”, a indicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din New York, care a cerut publicului să evite zona.

Incidentul s-a produs în cursul dimineţii în staţia de metrou de pe Strada 36 din cartierul Sunset Park din Brooklyn, conform presei.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din New York a declarat pentru Reuters că forţele de ordine s-au deplasat la faţa locului. El nu a dat însă detalii despre numărul persoanelor asupra cărora s-a tras.

În incidentul de marţi de la metroul din New York a fost implicat un bărbat care purta o mască de gaze şi o vestă portocalie de şantier şi care a lansat proiectile fumigene într-unul din vagoane, după care a deschis focul asupra pasagerilor, au declarat surse ale poliţiei citate de New York Daily News şi dpa.

 La închiderea uşilor, bărbatul în vestă portocalie a aruncat mai multe fumigene într-un vagon şi a început să tragă, au indicat surse din NYPD.

 Unii dintre pasageri au fugit de atacator într-o altă staţie de metrou, situată în zona Greenwood Heights.

foto: LBC

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php