Uniți sub Tricolor! Spectacol caritabil pentru românii din Cernăuți, ora 16, la Sala Palatului

0 1.266

Asociația „Sfinții Români” organizează, pe 27 martie, la Sala Palatului, un spectacol caritabil, ale cărui încasări vor merge către românii din Ucraina, mai precis din Cernăuți.

Din cauza războiului din această țară, zeci de mii de refugiați ajung la Cernăuți, iar acum este nevoie de crearea unui centru umanitar în regiune.

Pe 27 martie, de la ora 16:00, pe scena Sălii Palatului vor fi prezente mari nume ale cântecului românesc: De la Nicolae Furdui Iancu la Frații Petreuș, Ion Paladi și Nicolae Voiculeț.

Invitații speciali vor fi: actorul și regizorul Dan Puric, Corul „Tronos” al Patriarhiei Române, Corul bărbătesc din Finteușu Mare, Grupul de Tulnicărese „Apuseni”, coordonat de Mariana Gligor și Școala de Dans Românesc Larisa și Marin Barbu.

Antrenorul Farului Constanța, marele Gheorghe Hagi, a donat un tricou cu numărul 10, pentru a fi scos la licitație în cadrul spectacolului.

Banii obținuți vor fi donați pentru cauza românilor din Ucraina. Bilete pentru eveniment se pot cumpăra de-aici.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php