Protest împotriva războiului . Duminică în Piața Universității .

8 1.633

Asociația „21 Decembrie 1989” organizează duminică 20 martie 2022, începând cu ora 16.00, în Piața Universități, o manifestație autorizată sub îndemnul „STOP PUTIN ! STOP WAR !”conform unui comunicat remis redactiei Buciumul

„Apelul nostru se adresează oamenilor conștienți de situația extremă în care se află poporul ucrainean, datorată invaziei ordonate de criminalul de război Vladimir Putin. Scopul invaziei vizează dezmembrarea Ucrainei, suprimarea independenței sale statale și divizarea Europei.
Distrugerea satelor și orașelor ucrainene de către armata invadatoare rusă, trebuie imediat oprită. Alungarea în pribegie a populației ucrainene, ne determină să facem front comun şi ne întărește credința că Răul trebuie învins. Crimele de război sunt deja condamnate de forurile internaționale.
Atacurile Rusiei nu îi afectează doar pe ucraineni, ci pe noi toți ca umanitate. Fiecare om cu conștiința libertății se simte atacat de invazia rusească. De aceea, nu avem altă alternativă decât să fim uniți.
În acest context, e nevoie, mai mult ca niciodată, să fim solidari și vocali împotriva agresiunii, invaziei şi ororilor ruseşti. 
Ne dorim să-i ajutăm pe vecinii noștri aflați în mare necaz, atât pe cei rămași sub asediul rachetelor și obuzelor armatei ruse cât și pe copiii, femeile și bătrânii nevoiți să fugă peste graniță pentru a-și salva viața. 
Atitudinea noastră, alături de a statului român și a națiunilor ce îmbrățișează libertatea și democrația, va încuraja poporul ucrainean în efortul eroic de a respinge invazia rusească, în scopul redobândirii libertăţii.
Nu putem închide ochii, nu vrem să ne închidem inimile!
Veniți duminică, cu un mic cu mare, să-i sprijinim pe cei ce au acum nevoie, fiind conștienți că puteam avea soarta Ucrainei, dacă nu eram membri NATO.
Asociația „21 Decembrie 1989” cheamă la un miting pentru pace și libertate, urmat de un marș de sprijin pentru poporul ucrainean.
Voluntarii asociației sunt implicați în efortul de ajutorare a refugiaților ucraineni, organizând acțiuni concrete de sprijin a acestora. Duminică va fi amenajat un spațiu special pentru donații în fața Teatrului Național București. Organizatorii se vor ocupa de preluarea, transportul și predarea în siguranță a ajutorului dumneavoastră așa cum am făcut și în urmă cu două săptămâni.
Vă așteptăm duminica aceasta, începând cu orele 16.00, în Piața Universității, la kilometrul zero al democrației și libertății, unde ne vom aduna într-un front comun împotriva Răului.De la ora 17:30 ne vom deplasa către Ambasada Federației Ruse, pe traseul Piața Romană, Piața Victoriei, Statuia Aviatorilor, Bdul. Kiseleff.
Vom fi cu toții în Piața Universității, simbolul luptei anticomuniste și a libertăți românești, pentru a condamna crima rusească pe care noi am simțit-o timp de 45 de ani, ultima dată în sângerosul decembrie 1989, când ne-am plătit cu sânge Libertatea.
Și-au anunțat sprijinul și participarea următoarele organizații :Fundația „Ioan Bărbuș”, „RePatriot”, Fundația „Corneliu Coposu”, Federaţia „Inițiativa Timișoara”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România, Asociația Forumul Civic Românesc” anunta organizatorii manifestatiei.

8 Comments
 1. Decebalus per Scorilo says

  Am și eu o intrebare? Se va protesta și pentru drepturile romanilor din Bucovina de Nord, Bugeac, Herta? Sau va veni Iar chilotarul de la metrou să facă circ cu vopsea rosie? Daca Iar se vrea să -i ajutam pe toti pro-sodomitii și botnitarii, care in timpul plandemie isi puneau cur cubeul la profil cu „totul va fi bine”, cum s-a intamplat si la protestele pt. Rosia Montana care au născut ussr-ul, pe mine să nu contati. Dacă ar fi fost o actiune și in sprijinul romanilor de acolo și care ar fi militat și pentru Reintregirea Neamului, organizata de AFDPR și urmasii Fostilor Detinuti Politici ar fi avut legitimitate. Dar așa…nu multumesc!

 2. Buck fiden says

  Cand americanii au bombardat Siria, Libia, Iraq, Iugoslavia de Pasti in 99 cu bombe pe care scria ” Paste fericit” si atatea alte tari facand pe jandarmul mondial, ati protestat? Impotriva manifestarilor pro-sodomite din Postul Adormirii Maicii Domnului ati protestat? Dar impotriva abuzurillor si calcarii in picioare a drepturilor si libertatilor romanilor din plandemie?! Acum v-ati gasit sa protestati in sprijinul unei tari care-i persecuta pe romanii de pe teritoriul ei actual? Jalnica sclavie … stramba gandire!

 3. IO...gerules says

  Vorba multa saracia omului.Toti cei care ies in strada la prorest,de data asta sant niste lichele,tradatori sau pur si simplu timpiti.Sant aia care s-au speriat si care inca se mai sperie de un dusman iluzoriu de feroce si-si pun masca pe figura lor nemernica.Domnilor de neam sau infiltrati jigodic printre romani,lumea este in fierbere pentru a se stabiliza omenia pe pamant sau sclavia.Ucraineni au lovit in neamul romanesc.luindu-le dreptul la existenta,le-au inchis scolie i-au maltratat fizic in mod bestial cand au avut ocazia si voi iesiti la protest impotriva unui curent omenesc de pedepsire a samavolniciei lor?Santeti chiar atat de chiori sau tampiti?

 4. IO...gerules says

  Se pare insa ca cea mai adevatata cauza,cel mai adevarat motiv al invazuei Ucrainei de catre Putin,nu de catre rusi,care nu fac altceva decat execta ordine,reptrezinta salvarea vinovatilor de crima planetara cu Covitul invizibil si umflat in grozavie.Daca e asa ceva asata inseamna sfarsitul libertaii omenirii.Desfasurarea razboiului din Ucraina dezveleste si alte intentii ale acestuia.Se largeste timpul pentru refacerea,sau facerea fortelor uriase din afara Ucrainei.Oare Putin asta urmareste,pentruca pe ultima suta de metrii sa se unifice cu cei impotriva carora se strofoaca acum?Doamne refa,intareste ,cimenteaza,triada gand cuvant,fapta.reprezentata in crestinism in triada tata,fiu si duh sfant in ortodoxie,sau,tata fiu,spirit sfant in catolicism.Aceste forme omenesti de reprezentare a divinitatii in randurile pamantenilor trebuie sa fie in coercitie dumnezeiasca.Tot ce iese in afara acesteia reprezinta un act neomenesc,nedivin,pura actiune a diavolului.Sa speram ca acest razboi este un act necesar de lupta a umanitatii impotriva criminalilor lumii.

 5. NRxDraconarius says

  Putin e in razboi cu Liberalismul global, asta vazandu-se in parasirea tarii sale de catre Facebook, Twitter, OnlyFans, Pornhub, MasterCard, Visa, eliminarea din sistemul SWIFT si prabusirea rublei cu 15%, printre multe alte exemple.

  Acum avem ocazia sa ne eliberam din jugul Marii Finante, ocazie care se iveste poate o data intr-un secol. Trebuie sa fim de partea oricui (chiar daca Putin e mult mai putin globalist decat Vestul) sta impotriva ONU, UE, NATO, FEM, FMI, BM etc.

  Oricine sta impreuna cu Rothschild, Soros, Kolomoysky, Zelensky si restul tribului lor e tradator de neam, iar CZC ne invata foarte bine ce se intampla cu acestia din urma.

 6. Moraru+Ionut says

  Dupa ce vizionati link-ul de mai jos sa imi spuneti daca mai iesiti in strada sa pupati in dos niste criminali ucrainieni. Interesant este cum evreii ii iubesc pe neo-nazisti si cum neo-nazistii ii iubesc pe jidani in acea mlastina sulfuroasa plina de laboratoare de fabricare a virusilor ciumei, leprei, covidului, plina de ferme de crescut embrioni si copii, numita Ucraina. Nu vom iesi niciodata sa aparam pe Schwartz, Soros, Rothchild si Zelenski, niste evrei criminali sinistri. nu vom iesi sa aparam pe cei care ii scot pe romani cu armata din biserica doar ptr ca tin slujba in limba romana.Sa aperi prigonitorii romanilor negri in cerul gurii, trebuie sa fii cel putin cretinoid.
  https://rumble.com/vwuau1-donbas-documentar-romana.html

 7. Moraru+Ionut says

  A doua cea mai comunista tara din lume dupa China, care si-a implementata inca dinainte de pandemie identitatea digitala, nu este Koreea de Nord ci este Ucraina.
  https://solidnews.ro/externe/2022/03/17/ancheta-identitatea-digitala-a-fost-implementata-in-ucraina/?amp

 8. IO...gerules says

  Nu stop Putin ci STOP jidanii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php