Europarlamentarul Cristian Terhes o acuză pe Ursula von der Leyen: Pregătește controlul populației

0 1.465

Ursula von der Leyen a anuntat pe 20 ianuarie 2022, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, ca in februarie Comisia Europeana va propune „European Chips Act”, un act ce priveste dezvoltarea cipurilor in UE, ce se coreleaza direct cu digitalizarea, a afirmat europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș pe o retea de socializare.

„Nevoia europeana de cipuri se va dubla in urmatorii 10 ani”, a spus von der Leyen. „Acesta este motivul pentru care trebuie sa crestem radical rolul Europei în ceea ce priveste dezvoltarea, producerea si utilizarea acestei tehnologii cheie.”Scopul este de a crea un „state-of-the-art European chip echosystem”, a spus Ursula in cadrul discursului din 2021 privind starea uniunii.Combinati acum acest „echosystem” cu eID si European Wallet ID (doua sisteme de identificare si control a populatiei, ce sunt in lucru in prezent in Parlamentul European), iar controlul populatiei e asigurat. Dupa cum vedeti, tirania e anuntata pe fata. Este tot mai evident ca libertatea individuala va fi inlocuita cu un control al populatiei fara precedent in istorie, control usurat de actualele tehnologii. Singura intrebarea care ramane este: ne supunem sau luptam? Vreti sa traiti in tiranie sau libertate? Eu am ales libertatea. Voi?, a mai scris Terheș.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php