Funcții pentru oameni șantajabili

0 670

Medicul Răzvan Constantinescu a comentat scandalul privind lucrarea de doctorat a premierului Nicolae Ciucă, care ar fi plagiată. Constantinescu a afirmat că doar oamenii șantajabili ajung în astfel de funcții.

„MĂSURI DE PROTECȚIE PENTRU COMBATEREA RĂZGÂNDIRII

Cazurile Cîțu-Pârnaie și Ciucă-Plagiat ilustrează una dintre ideile pe care vi le repet la nesfârșit de câțiva ani: nimeni nu poate ajunge în vreo funcție importantă fără a fi șantajabil! Ce e așa de greu de priceput? Cum a călcat strâmb și nu a executat ordinul, cum – pac! – la ”Răsboiul”! Pentru asta, sunt pregătite din timp interfețe ”civile” și ”independente” de tip PressOne, Recorder, tolontani și șercănițe, toți foarte revoltați și doritori să salveze țărișoara. Fenomenul este prezent în toate ”democrațiile consolidate” (vezi Ursula, vezi Kohl, vezi Sarkozy și cine mai vreți), nu numai la noi. Cu alte cuvinte, dacă aveți ocazia să întâlniți un înalt demnitar și dați mâna cu el, dezinfectați-vă 20 de secunde!”, a scris Răzvan Constantinescu pe o retea de socializare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php