Rafila: Pandemia se termină doar la ordinul OMS

0 1.251

Plandemia și, implicit, măsurile de restricții și privare de libertate, se vor încheia atunci când va decide Organizația Mondială a Sănătății, a declarat A Rafila, ministrul Sănătății și reprezentantul OMS în România. Mai exact, când se va constata pe toate continentele, în același timp, că numărul de cazuri este relativ scăzut și relativ constant.

Rafila, reprezentant OMS, ministru în guwerner…

”Pandemia se va tranforma în endemie în momentul în care vor exista cazuri, cazurile acestea vor apărea permanent, poate la persoane cu diverse probleme de sănătate, cu imperfecțiune imunitară, pot fi și persoane tinere, dar numărul de cazuri va fi relativ constant și va fi relativ redus. Sau în momentul în care nu va mai exista transmitere susținută așa cum vedeți acum, în valuri, care afectează sistemele de sănătate. Sfârșitul pandemiei se declară la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății, practic e o problemă globală, nu mai este o problemă care afectează doar România, afectează multe continente”, a afirmat A. Rafila.

via Național

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php