10 IANUARIE ORA 10:30: PROTESTE la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII și AVOCATUL POPORULUI

1 1.370

Grupul civic „Acțiune Pentru Națiune” a anunțat pe o rețea de socializare organizarea luni, 10 ianuarie, începând cu ora 10:30, a două proteste în fața Ministerului Sănătății, respectiv a instituției Avocatul Poporului.

În condițiile recentei impuneri a unor noi restricții, a prelungirii în mod vădit neconstituțional pentru a 13-a oară consecutiv a „stării de alertă”, precum și a menținerii pe termen nedefinit a condiționării intrării în numeroase spații publice pe baza așa zisului „certificat verde” se va cere demisia ministrului A. Rafila precum și intrarea cu adevărat în rolul de apărător al drepturilor și libertăților românilor a Avocatului Poporului, R. Weber.

Textul complet al anunțului organizatorilor protestelor este pe pagina evenimentului aici

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Ceace se intampla acum in lume este atacul jidanimii,reprezentantilor lor(pentruca sant si jidani cu scaun la cap,oameni intre oiameni)impotriva omenirii,in special impotriva albilor.Propaganda acestora continua fara nerusinare si cu obraznicie.La televiziunea lu papura voda jidaneascape Tv2 se da un film”Redusi la tacere” si prezentata cu aplomb de catre un prfesor,sau regizor,care-si inghite elucubratiile gandirii sau fricii de mai marii lumii,in mod stupid.Jidanii iar sant pe post de victime in fosta Germanie nazista,cu Ausvitul ala tocit de atatea minciuni.Fratilor cititi Protocolul dela Conferinta de la Wannse din Germania in 1942(text tinut la secret pana acum) unde se specifica Solutia finala pentru evreii din Germania;nu uciderea lor ci inlaturarea lor din Germania.Germania a platit jidanilor lumii tone de aur imracate in Dolari,miliarde,pentru o minciuna perfida.Ce merita acesti jidani acum cand sant dati de gol?Ha? Cititi adevaruri in publicatiile patriotilor.Cititi Ion Coja blog.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php