Proteste MASIVE împotriva obligativităţii „vaccinării” în toată Europa

0 955

Mii de oameni au ieşit în stradă în toată Europa, în weekend, pentru a demonstra împotriva deciziilor recente ale guvernelor de a reimplementa impuneri şi restricţii

Mii de protestatari au manifestat paşnic în centrul Bruxelles-ului pe 19 decembrie, pentru a treia oară, împotriva restricţiilor legate de covid, impuse de guvern. Demonstranţii – unii cu pancarte pe care scria „Zonă liberă”, „Am avut doza mea corectă” şi „Ajunge” – au ieşit în stradă pe fondul înăspririi restricţiilor în Belgia.

Protestul belgian a urmat la o zi după proteste similare din alte capitale, inclusiv la Paris şi Londra.

Pe 18 decembrie, mii de oameni au desfăşurat un marş prin Londra pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de cele mai recente restricţii . Mulţimea s-a adunat lângă Piaţa Parlamentului protestând împotriva paşapoartelor de „vaccinare” şi a restricţiilor, după ce guvernul britanic a anunţat că va lua în considerare măsuri suplimentare.

Demonstraţii au avut loc, de asemenea, la Viena, precum şi în alte oraşe austriece pe 18 decembrie. Au avut loc mitinguri în oraşele austriece Klagenfurt, Innsbruck şi Leibnitz – cu săptămâni înainte ca măsura „vaccinării” obligatorii să intre în vigoare – în februarie 2022.

Protestatarii împotriva obligativităţii „vaccinării” şi împotriva carantinei au manifestat şi la Tel Aviv, Paris şi în oraşe din Germania, inclusiv Hamburg şi Nürnberg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php