AUR se OPUNE interceptării conversațiilor private din mediul online. Senatorul Claudiu Târziu: Proiectul trebuie respins. Nu vrem să redevenim o naţiune supravegheată de securiști!

1 1.578

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), singurul partid care a votat împotriva interceptării conversațiilor de pe Whatsapp, Telegram și Signal, cere senatorilor să nu voteze proiectul de lege promovat de F. Cîțu, a transmis, vineri, partidul AUR, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Suntem singurul partid politic din afara sistemului și asta se vede și în felul în care a fost votat proiectul de lege în prima cameră sesizată. Facem însă o încercare – un apel la conștiința tuturor senatorilor, pentru a respinge acest proiect nefast. Să nu ne întoarcem la practicile statului totalitar din perioada comunistă. Nu vrem să redevenim o naţiune supravegheată de securiști! AUR își propune să consolideze standardele democratice, nu să le coboare”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

„Guvernul Cîțu a adoptat, cu trei zile înainte de a fi demis de Parlament, un proiect de lege în care a fost introdus pe șest un articol ce lărgește în mod nejustificat interceptările electronice. Atât a putut marele liberal Florin Cîțu, ajuns astăzi în dizgrația tuturor: ziua ca hoții, a dat un ultim atac la drepturile și libertățile cetățenești. AUR a votat împotriva acestui proiect la Camera Deputaților și va fi consecvent la Senat. Cerem o dezbatere publică serioasă pe acest subiect, cu implicarea tuturor specialiștilor din societatea civilă”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice a fost adoptat, fără modificări, de către Camera Deputaților la data de 7 decembrie, cu 256 de voturi pentru, 34 de voturi împotrivă și 7 abțineri. Toți parlamentarii AUR au votat împotriva acestui proiect.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Securitatea Romaniei nu e in mainile securistilor.Securistii sant doar executantii.Securitatea scumpei noastre tari se afla in mainile jidanilor internationali.Romanii au fost invatati deja,in cei 30 de ani de ocupatie,sa nu mai vada adevarul.Romanii vad pacalelile,minciunile si perfidia ca adevaruri.Romanilor li se dau putin cate putin o”fericire” stupida cu iz de libertate.Mai ales acum.Craciun fericit,sarbatori de Craciun…dar prea putin Craciun spiritual,ci doar golirea magazinelor jidanesti cu produse comerciale de sarbatori de iarna zis sarbatori de Craciun,si golirea buzunarelor romanilor multumiti de”libertatea” larga ce se da acestei sarbatori crestine.O manipulare perfida.Porcul taranului roman si a romanimii in general,nu se mai sacrifica,se vand doar porcii nemtesti,maghiari,olandezii…cu iz cosher,adica cu iz jidanesc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php