Tâncăbești. Corneliu Codreanu va fi comemorat pe 27 noiembrie printr-o ceremonie religioasă.

2 1.482

Ceremonia religioasă a comemorării lui Corneliu Zelea Codreanu va avea loc sâmbătă 27 noiembrie 2021, ora 12, la troița memorială de pe liziera pădurii Tâncăbești (Șos. București-Ploiești), locul unde întemeietorul Legiunii Arhanghelul Mihail a fost asasinat, împreună cu alți 13 fruntași legionari. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de urmași ai unor foști deținuți politici.

Ceremonia va consta într-o slujbă religioasă de pomenire a sufletelor celor asasinați, precum și în momente de reculegere și rememorare a celor pomeniți.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obținute la nr de tel 0722749249 și e-mail: buciumul@yahoo.com, persoană de contact: Florin Dobrescu.

2 Comments
  1. IO...gerules says

    CORNELIU ZELEA CODREANU ESTE NEMURITOR/

  2. IO...gerules says

    Domnul Claudiu Tarziu are dreptate cand spune ca Miscarea Legionara este moarta.Dau un citat din primele vorbe publicate,tantos si ridicol,intr-o analiza a asa zisei”Revolutii Nationale”din punctul de vedere al celor care zic ca continua spiritul Miscarii Legionare creat de Corneliu Zelea Codreanu:”Miscarea legionara saluta cu nemarginmita bucurie avantul eroic al tineretului de la 22 dec.1989,care,prin miile de cazuti si sangele varsat in toata tara,a dezlantuit Marea Revolutie Nationala,provocand prabusirea odioasei dictaturi a lui Ceausescu.”Cata perfidie,nemernicie si incultura zace in aceasta fraza de frontispiciu a noii asa zisei Miscari Legionare.Unde sant miile de cazuti din toata tara?Unde e Marea Revolutie Nationala?cand toata tara stie ca atunci a fost cea mai marsava lovitura de stat data nu impotriva lui Ceausescu,care n-a fost un dictator odios,ci o lovitura data poporului roman si natiei romane.Ceausescu a fost pretextul.Cu aceasta fraza ageamii noii miscari legionare s-au facut de ras si de batjocura.Nu le e rusine?N-au pic de bun simt?Parca intrezaresc,printre capii acestora,urmasii cominternistilor anilor ’50 din Romania cotropita de Armata Rosie Sovietica cu soldati rusi impinsi impotriva unei natiuni de aceiasi religie cu ei in credinta crestina ortodoxa.Cam aceleasi fraze perfide si obraznice se foloseau si prin anii cominternismului postbelic din Romania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php