Revoltător! Senatorul PNL, Virgil Guran, ADMITE că impunerea certificatului digital este neconstituțională, dar trebuie adoptată oricum: Trebuie să se ajungă sub orice formă la vaccinare

0 1.223

Senatorul PNL, Virgil Guran, a declarat cu seninătate că este conștient de faptul că impunerea certificatului verde la locul de muncă este neconstituțională, dar că trebuie adoptată pentru că „trebuie să se ajungă sub orice formă la vaccinare”.

La faptul că moderatorul i-a atras atenția că s-ar putea crea un precedent periculos din punct de vedere constituțional, Virgil Guran a fost de acord, dar nu și-a schimbat opinia, ba mai mult, a întărit faptul că certificatul verde este neconstituțional.

„Trebuie să se ajungă sub orice formă la vaccinare. Dacă asta este o metodă să-i forțeze să se vaccineze, că nu prea e constituțional…Nu e constituțional.

Eu cred că suntem în război și în război iei unele măsuri… Este posibil să se creeze un precedent.

Dacă o luăm pe această analiză (a Constituției – n.r.), e clar că nu trebuie să ajungem la un certificat verde. Ca să fie constituțional ar trebui să se schimbe Constituția”, a spus Guran.

Virgil Guran a fost consilierul premierului Ludovic Orban pe probleme de siguranță și ordine publică.

Pe 12 mai, în plină stare de urgență și carantină națională, pe-atunci consilierul Guran a fost surprins organizându-și ziua de naștere cu peste 50 invitați, la un restaurant din București.

În acea perioadă, românii puteau ieși din casă numai pe baza unei declarații pe propria răspundere și doar pentru „motive întemeiate”.

Certificatul de vaccinare sau verde se află în dezbaterea Camerei Deputaților. O formă a legii, care prevedea obligativitatea documentului pentru mare parte din angajații de la stat și pentru firmele cu minim 50 de angajați, a fost respinsă de Senat.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php