Florida, statul în care nu există NICIO OBLIGATIVITATE, are cea mai mică rată de infecții din SUA

0 982

Statul Florida a ajuns să aibă cea mai mică rată de noi infecții covid raportate la 100.000 de locuitori din Statele Unite, informează Breitbart, citând New York Times. Statul „însorit” este în top și la numărul de infecții medii pe zi, raportează sursa citată. Având în vedere că în august, statul Florida înregistra peste noi 25.000 de cazuri pe zi, scăderea este de peste 90%, ajungând la aproape 1.700 de cazuri.

Cifrele statului Florida sunt o răsplată pentru politicile guvernatorului republican Ron de Santis, care s-a opus obligativităților de tot felul impuse de omologii săi democrați în celelalte state.

De Santis (foto) nu numai că a suspendat toate restricțiile din 3 mai, dar s-a opus din răsputeri tuturor încercărilor guvernului federal de a impune vaccinarea obligatorie.

Mai mult, De Santis a insistat pe tratamentul profilactic și pe cel cu anticorpi monoclonali. Guvernatorul republican a emis un ordin executiv care interzice companiilor private să impună angajaților ,”vaccinarea”.

În comparație, California, care are cu doar 2% mai mulți vaccinați și a fost primul care a impus masca și „vaccinarea” în școli, are o rată de infectare de două ori mai mare decât Florida, relevă Yahoo News.

Florida are 59,5% rată de „vaccinare” , în timp ce California are 61%, relevă Our World in Data.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php