Protest împotriva certificatului de ”vaccinare”. Astăzi după-amiază românii sunt așteptați din nou în Piața Victoriei! Petiție împotriva certificatului verde semnată de mii de persoane

0 2.096

Vineri după-amiază, în Piața Victoriei din București, a avut loc un protest spontan împotriva instituirii de către Guvern, a așa zisului certificat verde.

Conform executivului, va fi nevoie de un document care să ateste ”vaccinarea” , testarea sau trecerea prin boală, pentru ca o persoană să poată intra în restaurante, săli de fitness și alte locuri indoor, atunci când ”incidența infectării va ajunge la 3 la mie”

Pentru a protesta împotriva acestei hotărâri, câteva sute de persoane s-au strâns în Piața Victoriei, printre care s-au aflat cunoscuți militanți împotriva dictaturii sanitare, parlamentari AUR și independenți.

Tot pe același subiect, Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) a lansat o petiție împotriva introducerii „pașaportului verde”, numită : Stopați segregarea.

Până acum, documentul a fost semnat de aproape 6.000 de persoane. „Vă informăm cu privire la faptul că cetățenii României nu sunt de acord și nu susțin campania de segregare și incitare la ură pe criteriul vaccinării.

Nu acceptăm și nu susținem politica adoptată de reprezentanții autorităților și puterilor publice din România în acest sens.

Nu vrem să fim părtași la repetarea istoriei prin introducerea unui nou criteriu de segregare a populației: vaccinarea.

Solicităm Guvernului, Parlamentului și autorităților publice:– să abroge orice norme și să stopeze adoptarea oricăror norme care condiționează drepturile și libertățile cetățenilor de vaccinare;– să înceteze cu discursurile publice prin care incită populația la ură împotriva persoanelor care au ales să nu se vaccineze”, sună petiția.

Astăzi după-amiază românii sunt așteptați din nou în Piața Victoriei!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php