AUR a anunțat oficial că depune moțiune de cenzură împotriva guvernului

1 1.456

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat că a pregătit moțiunea de cenzură pe care o va depune împotriva Guvernului Cîțu, sub titlul „Demiterea Guvernului cîțu, singura șansă a României de a trăi!” și o va înmâna spre semnare parlamentarilor de la toate partidele, astfel încât să fie depusă în primele zile ale sesiunii parlamentare de toamnă, informează un comunicat de presă.

AUR consideră că Guvernul cîțu trebuie să plece de urgență de la conducerea țării pentru că a produs daune uriașe la nivelul economiei, care vor duce la sărăcirea românilor, dar și în ceea ce privește împrumuturile, fondurile europene și PNRR. Totodată, vaccinarea forțată, introducerea educației sexuale la vârste fragede, deteriorarea relației cu românii de pretutindeni sunt alte aspecte de care Guvernul ccîțu este responsabil și pentru care trebuie să fie debarcat.

„Guvernul cîțu trebuie să părăsească cât mai repede Palatul Victoria pentru că este un pericol la adresa românilor. Vom începe strângerea de semnături pentru moțiunea de cenzură astăzi, la sesiunea comună a Camerei Deputaților și Senatului, și sperăm ca până la sfârșitul săptămânii viitoare, românii să fie eliberați de acest guvern. Colegii de la minorități, colegii de la UDMR, USRPLUS, de la PSD și chiar și din interiorul PNL, dacă sunt într-adevăr nemulțumiți, ar trebui să nu îl mai lase pe F. cîțu în funcția de prim-ministru și să dea voturile pentru această moțiune de cenzură”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„Deși a jurat să respecte legile României și să slujească interesele românilor, guvernul actual tocmai asta nu face. Vedeți exemplul legii pensiilor sau al legii alocațiilor pentru copii. Acest guvern găsește bani pentru tot felul de lucruri inutile, nu și pentru cei care au muncit în țara asta și care acum ar trebui să își trăiască bătrânețea cu demnitate, sau pentru generațiile care înseamnă viitorul țării”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Barca incaracata cu animalele de prada deghizate in ingerasi trebue rasturnata cat mai repede.Valurile oceanului planetar lovesc cu putere in tarmurile intalnite in cale.Tarmul nepregatit pentru lovituri bestiale vor ceda.Tot mai mult se vede imaginea acestor”ingerasi”care vor sa-l detroneze pe Dumnezeu.Un diavol cu chipul incert si cu genul confuz se tot inghesue la portile omenirii.Se va reinstaura Matriarhatul,fara nicio imagine,scula barbateasca sau pamantul se va razvratii impotriva impostorilor care vor sa distruga Planeta albastra,creata de Dumnezeu?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php