Falanga care conduce REZISTENȚA Americii libere împotriva terorismului de stânga

0 1.003

De la Dictatura covid la frontierele deschise vraiște pentru imigranți și de la Teoria Critică a Rasei la cenzura pe Internet, Florida și Texas au format o avangardă de luptă împotriva stângismului care face ravagii sub administrația Biden.

Guvernatorii Ron DeSantis din Florida și Greg Abbott din Texas, precum și procurorul general al Texasului, Ken Paxton, au reușit să creeze un model pentru celelalte forțe executive Republicane.
Această mică Falangă de dreapta demonstrează cum pot fi folosite cu eficiență drepturile statelor, consfințite în Al 10-lea Amendament la Constituție, pentru a combate tendințele totalitare ale guvernului și monopolul companiilor Big Tech, scrie Just the News.
Conservatorii se grupează în spatele celor două state „roșii” din sud, frustrați de lipsa de eficiență și de complezența Republicanilor din de la Washington, care pare că s-au predat total Sistemului.

Florida și Texas au înregistrat deja câteva victorii notabile care au tras semnalul de alarmă al administrației biden. Departamentul de Justiție l-a acționat în judecată vineri pe Abbott pentru că a emis un decret care interzice transportul imigranților ilegali prin statul Texas dacă există riscul să fie infectați cu COVID-19.
La aflarea veștii, Texasul a părut să savureze oportunitatea de a administra o nouă înfrângere administrației biden, prin contestarea acțiunii DJ la un tribunal federal – unde a repurtat și alte victorii recente – și de a deschide un nou front juridic pentru drepturile statelor.

„Mă voi bate întotdeauna pentru protejarea drepturilor individuale ale texanilor de a decide ce este mai bine pentru ei și familiile lor”, a postat Paxton pe Twitter la puțin timp după ce DJ și-a anunțat acțiunea.
„Voi continua să mă opun administrației Biden în timp ce Democrații își demonstrează intenția de a sacrifica libertatea pentru controlul guvernului.”
Sub conducerea lui De Santis, Florida a câștigat și ea câteva bătălii juridice cu Big Government și Big Tech.

Scopul sistemului de educație din Florida este de a crea oportunități pentru copiii noștri”, a explicat guvernatorul. „Teoria Critică a Rasei îi învață pe copii să își deteste țara și să se deteste unii pe alții. Acesta este rasism sancționat de stat care nu își are locul în școlile din Florida.”
La fel, după un val de cenzură care a redus la tăcere vocile conservatoare pe Twitter, Facebook și YouTube, DeSantis a colaborat cu Adunarea Legislativă a Floridei pentru a emite o lege care interzice cenzura bazată pe ideologie politică.
Donald Trump, care continuă să fie interzis pe unele dintre aceste rețele sociale, le-a dat imediat în judecată în virtutea noii legi, în calitate de rezident al statului Florida (având reședința la Mar-a-Lago).

Twitter a contraatacat, contestând legea, începând astfel un lung și anevoios proces de o importanță capitală: acesta va stabili dacă statele au putere juridică asupra cenzurii instituite de Big Tech.
DeSantis a subliniat că legea este extrem de importantă pentru Florida, o țară unde există mulți exilați care au fugit de opresiunea comunistă:
„Mulți cetățeni din statul nostru au trăit pe pielea lor cenzura și alte comportamente tiranice, în primul rând în Cuba și Venezuela. Dacă cenzorii Big Tech adoptă reguli aberante pentru a discrimina în favoarea ideologiei dominante a Silicon Valley, acestea nu vor fi respectate.”

Au existat și ocazii în care Florida și Texasul și-au unit forțele în acțiuni comune.

Atunci când administrația Bideu a ridicat practic restricțiile de la frontieră, creând un val de sute de mii de imigranți ilegali, Abbott a somat forțele de ordine și Garda Națională din întreaga țară să ajute la paza frontierei și la protejarea fermierilor și celorlalți cetățeni locali pentru a rezista în fața fluxului de imigranți.DeSantis a fost unul dintre primii care au trimis întăriri în Texas.
„Suntem martorii unei catastrofe la frontiera sudică sub administrația biden”, a declarat guvernatorul Floridei. „În ultimele luni, am văzut  teroriști aflați pe lista de supraveghere guvernamentală, delincvenți sexuali notorii și un val de fentanil trecând frontiera. Aceasta este o criză de securitate națională și trebuie să o controlăm.”

Contra-ofensiva agresivă și inflexibilă a Floridei și Texasului se desfășoară pe fondul frustrării celei mai mari părți a populației conservatoare față de Republicanii din Congresul de la Washington, incapabili să coaguleze o rezistență temeinică împotriva lui Biden și a Democraților.
Realizatorul de la Fox News, Tucker Carlson, a abordat recent acest subiect în emisiunea sa:
„Ne întrebăm deja de ceva vreme ce se întâmplă cu Republicanii din Congres. Sunt mulți oameni cumsecade în Partidul Republican, însă ideea unui partid nu este de a fi cumsecade, ci de a reprezenta interesele alegătorilor săi. Acesta este singurul motiv pentru care există un partid.”
Liderul Republicanilor din Camera Reprezentanților, Kevin McCarthy, a respins aceste îngrijorări, declarând că echipa sa se concentrează pe recâștigarea Camerei în 2022, pentru a crea un obstacol în calea tăvălugului liberal, și că perspectivele sunt favorabile.
„Majoritățile nu vin din cer, ele se creează”
, declara el pentru Just the News. „Sunt însă încrezător într-un succes deplin. Vom reuși.”

sursa: Active News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php