Dan Puric: România este condusă de un guvern MARIONETĂ, pus să lupte ÎMPOTRIVA poporului

0 1.293

Actorul Dan Puric avertizează că România este condusă de un „guvern criminal”, care este pus să lupte împotriva poporului, fiind datoria românilor să se solidarizeze și să reacționeze.

Dan Puric spune că România şi întreaga Europă se confruntă cu un atac asupra libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti, mergând de la impunerea vaccinării obligatorii până la obligativitatea educaţiei sexuale şi aderarea în masă la ideologia LGBT.

Declarațiile au fost făcute, sâmbătă, la postul RomâniaTV.

„În primul rand, eu nu aș condamna românii ca sunt divizați, pentru că sunt disperați, principalul vinovat este acest Guvern marionetă care este pus să lupte împotriva poporului. În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicină și nici oameni politici. Păi ăștia sunt oameni politici?

Daca ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe. Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi românii nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală.

Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni, care nu dau voie la nicio discutie. Suntem in fata unui fenomen genocidal. Ne-am lasat corupti de toate infectiile si proxenetii europei, iar in final facem cea mai mare crima: lasăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?

Deci noi trebuie sa vedem cui foloseste aceasta bunavointa extraordinara care vine peste noi? „Ba, vaccineaza-te, ca altfel te dau afara de la servici si de peste tot. De ce sa asteptam sa ne dea ei afara?

Trebuie să luăm atitudine, este de datoria noastră.

Am un mesaj fata de fortele de ordine. Au si ei copii si familii, sa nu intervina in forta, ca se va intoarce impotriva lor. Mie mi-e mila de ei, ca sunt romani. Ne trebuie solidaritate sufleteasca. Iar cei de afara, din Franta, au vazut tarziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinati.

Aceasta abjectie de „Romanie Educata” e ca atunci cand se smulg copacii si se produc alunecari de teren. Asa si la noi, ni l-au scos pe Eminescu, pe Cosbuc, toți domnitorii. Nu vedeți ca peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?”, a spus Dan Puric, la RTV.

via RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php