CAMPANIE. Haideți cu „Huo!” la stârpitura morală de prinț austriac care a ucis pe ursul Arthur!

3 1.684

Mii de romani posteaza mesaje de revolta pe pagina de Facebook a castelului Riegersburg, detinut de printul Emanuel von und zu Liechtenstein. De asemenea, romanii au intrat si pe pagina Google aferenta castelului, unde posteaza comentarii si incearca sa scada ratingul locatiei. Sursa: Aktual24

„Shame on you! (Sa-ti fie rusine)” si „Arthur, Romania”, sunt mesajele cel mai des intalnite acum pe paginile de Facebook si Google ale castelului Riegersburg. Pe Google, ratingul castelului a scazut in cateva ore de la 4,6 la 3,7 si continua sa scada, romanii acordand masiv cate o stea.

Si pe pagina de Facebook a castelului sunt sute de comentarii postate de romani si nu numai. Sunt si numerosi cetateni austrieci care sunt indignati de comportamentul printului.

Shame on you! Hunting is not sport. Arthur, Romania Ro

YOU are not welcome anymore in Romania. You didn’t show us respect! Killing Arthur for plesure made you un useless price and human being! A doctor and a prince who hunt for plesure is not a model. A bear hunt for eat, a hunter who kill for eat is surviveing, a hunter who kill for plesure is the REAL BEAST!

Shame on you, Prince Emanuel von und zu Liechtenstein! You deserve to be punished for killing the one-of-a-kind brown bear named Arthur without any rights, just for your fun. Shame! Shame! What a sick mind!

Castelul Riegersburg este situat in regiunea austriaca Stiria.  Castelul poate fi vizitat contra cost, turistii platind diferentiat in functie de ce vor sa vada. Pretul unui bilet poate ajunge si pana la 28 de euro de persoana.

Printul Emanuel von und zu Liechtenstein apare online drept proprietar al castelului din Austria.

Printul Emanuel de Liechtenstein a refuzat sa vorbeasca despre partida de vanatoare din Covasna.

Intrebat de jurnalistii de la Blick cum a obtinut permisul pentru a impusca ursul, printul a raspuns arogant” „Personal, nu vreau sa ma implic in niciun fel in discutie”.

Jurnalistii elvetieni compara escapada printului de Liechtenstein in Romania cu vanatorile de elefanti din Botswana.

„La fel s-a intamplat cu regele spaniol Juan Carlos, care a vanat in mod repetat elefanti in Botswana – in special in calitate de presedinte onorific al WWF (World Wildlife Fund) in Spania, ceea ce i-a adus monarhului un val mondial de indignare in 2012”, mai scrie Blick.

Sunt doua anchete in cazul ursului Arthur, unul dintre cei mai mari din Europa, impuscat de Printul Emanuel de Liechtenstein in Covasna. Corpul de Control al Garzii Nationale de Mediu si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului vor sa afle daca cineva a gresit atunci cand s-a dat aprobarea pentru uciderea unui urs.

Ministrul Mediului a declarat miercuri ca ursul ar fi trebuit impuscat de vanatorii din zona, nu de altcineva.

″In Romania in momentul de fata legislatia permite doar cotele de interventie si cotele de preventie. Cotele actuale sunt doar de interventie, cele de preventie inca n-au fost emise, desi legislatia prevede de anul trecut din luna mai. Ceea ce s-a intamplat in judetul Covasna face obiectul unei anchete, s-au demarat doua anchete paralele, o ancheta este derulata de Garda Nationala de Mediu, respectiv a doua ancheta de Garda Forestiera”, a declarat ministrul Tanczos Barna.

Reprezentantii Garzii Nationale de Mediu verifica in teren daca ursul ucis este cel reclamat de localnici ca le facea probleme.

Sunt comparate amprentele lasate pe langa gospodarii cu cele ale ursului impuscat, sunt verificate documentele care au permis vanatoarea si se iau noi declaratii.

Ursul Arthur era cel mai mare urs din Carpati, a anuntat organizatia Agent Green, care il monitoriza de mai multi ani. Arthut este acum singurul care lipseste din padure.

“Vorbim de o mafie, de o structura de crima organizata care a facilitat o partida de braconaj. A venit printul cu banii, a platit si a plecat cu cel mai mare urs din Romania. Nu cred ca acest urs a costat mai putin de 20.000 de euro”, a declarat Gabi Paun, presedinte Green Agent.

Ursul Arhur a fost cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600. 7.000 de euro a platit in acte Printul Emanuel de Liechtenstein si a plecat cu trofeul.

3 Comments
 1. IO...gerules says

  Doamne…/Unde esti Ceausescule sa faci ordine-n tara?Romania a ajuns ciuca batailor lighioanelor straine de tara si de neam.Cat de mult te-am injurat,Doamne.Cat de mult am gresit,Doamne.Cat de perfid ne-au mintit si pacalit dusmanii Romaniei,dusmani care acum s-au cocotat pe fotoliile de aur ale tarii.Doamne../

 2. Diana says

  Mult zgomot pentru nimic ! Sint alte probleme-cu adevarat importante pt.Romania . Impuscarea ursului da macar de lucru unor institutii inutile,mincatoare de bani din buget,degeaba,PE SPINAREA ROMANILOR-garda de mediu si garda forestiera.

 3. INJECTIA FINALA says

  ARTHUR, REGELE ROMÂNIEI
  Fratele nostru Arthur s’a mutat
  In regatul ursilor, binecuvantat

  Fie’i odihna usoara
  In tara’i solara
  Sa’i multumim ca unui sfant
  Ca a trait pe acest pamant
  C’a suportat bune si rele
  Fugea de rai si de lichele

  Putea sa scape, dar n’a vrut
  S’a lasat cernut si abatut

  Sa’nteleaga tot Românul
  Ca’l asteapta pumnalul si pumnul
  INJECTIA, fara’ncetare
  Pana la moarte si ascultare
  De nu s’o razvrati, va plati
  Cu sclavi si moarte, noapte si zi

  Plecat in divinul azur
  Stiu ca te tangui, Arthur
  Lasat’ai pe fratii tai ursi
  Dar si Românii striviti si mulsi
  Pe care’i iubeai, fara margini
  Ca erau asa buni si darnici

  De asta, s’a lasat rapus
  S’ajunga repede Sus
  Sa ceara Iertare, indurare
  Pentru cei pe care’i iubea
  Cu’nfocare

  Pe chipu’i nobil, un belciug de sange
  Arthur ne previne, ne plange
  M’au ucis, lasii si mincinosii
  Mai cumpliti ca bolsevicii rosii

  Sculati, frati bipezi, fugiti in paduri
  Pregatiti apararea, fiti duri
  Si’n intelepti, ca bunii strabuni
  Ce’au salvat România, de draci si de huni !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php