Dan Puric: Suntem atacați în imunitatea sufletească a poporului

0 1.895

Poporul român este precum o corabie naufragiată, căreia i-a fost schimbată busola, a afirmat maestrul Dan Puric într-un interviu televizat despre situația din România, atât din perspectiva restricțiilor impuse în contextul pandemiei, cât și din punct de vedere politic.

„Poporul român e ca o corabie naufragiată, au schimbat busola. Pentru noi, punctul cardinal a fost întotdeauna Dumnezeu. Acum au inversat-o și s-a sfărâmat corabia (…) S-a mai întâmplat lucru acesta.

Știți că un om când face un transplant, se fac niște imunosupresoare. Niște medicamente care opresc imunitatea să se refacă.

V-ați gândit vreodată la imunitatea poporului român. V-ați gândit că tot ce fac, fac ca să nu se regenereze poporul?! Fac ca să nu aibă capacitatea să se refacă?! (…) Eu vreau să mă refac! Cu ce s-a refăcut poporul român? Cu credință, cu familie, cu tradiție cu modele, cu identitate și atunci ei aruncă, ca noi nu cumva să ne reface”, a mai spus Dan Puric.

Potrivit maestrului Puric, poporul român este un popor obosit.

„ Am fost tocați (…) Eu îngenunchez în fața răbdării acestui popor. Nu este prost, îndură, dar găsește un sens în îndurare. Chiar și acuma, în mizeria asta, eu mă întâlnesc cu cu oamenii (…) și acum am mers prin țară (…) Românul întotdeauna a avut un raport cu istoria pe care a boicotat-o. (…) Românul știe tot timpul că Dumnezeu gestionează și că ăștia mutilează”, a mai adăugat Dan Puric.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php