Noua Dreaptă: Salutăm intervențiile curajoase ale senatorului Sorin Lavric!

0 1.253

Partidul Noua Dreaptă salută intervențiile curajoase rostite în Parlamentul României, prin care Senatorul Sorin Lavric a omagiat memoria martirilor români întru Dreapta Credință, Mircea Vulcănescu, Valeriu Gafencu și Constantin Oprișan.

Mircea Vulcănescu, Valeriu Gafencu și Constantin Oprișan fac parte din panoplia “Sfinților temnițelor comuniste”, care pentru neamul românesc nu înseamnă doar motive de mândrie și recunoștință continue, ci și un dar de preț al lui Dumnezeu pentru Mântuirea neamului românesc.

Mai mult, apreciem pe deplin nu numai conținutul intervenției – și aici trebuie subliniat faptul că un asemenea discurs nu s-a mai auzit în forul legislativ al țării noastre de foarte mult timp – dar și atitudinea domniei sale, care nu numai că nu s-a dezis de cuvintele sale și implicit de cei evocați, dar a și reacționat ferm și cu demnitate la replica nepoliticoasă, rostită tot de la tribuna Parlamentului, de către deputatul Silviu Vexler, reprezentantul unei formațiuni politice (Comunitatea Evreiască din România) care după Decembrie 1989 și-a arătat nu de puține ori desconsiderarea și chiar agresivitatea față de poporul român și față de România. Și al cărui nume va fi scris pe veci în cartea neagră a istoriei noastre, alături de marii prigonitori și nerecunoscători față de poporul și țara noastră, pentru Legea “Vexler” (157/2018), prin care s-a “plusat” la capitolul defăimare și batjocură la adresa românilor, atingându-se chiar și latura extrem de sensibilă a poporului român: Credința Creștin Ortodoxă.

Salutăm deci și replica dată de către Senatorul Lavric, care nu s-a sfiit să amintească, de la tribuna Parlamentului, că etnia în numele căruia deputați ca Silviu Vexler își permit să jignească românii chiar la ei în țară se face vinovată de acțiuni ostile și chiar criminale împotriva statului român săvârșite în trecut (atentatul comis de către cei trei evrei cominterniști la 8 august 1920, prin plasarea unei bombe chiar în Senatul României, primul atac terorist consemnat pe teritoriul țării noastre).

Partidul Noua Dreaptă a fost prima formațiune politică din România care a protestat public, prin manifestări publice și comunicate oficiale, față de acțiunile de reprimare brutală a libertății de exprimare. Amintim aici protestul din fața Tribunalului București din data de 20 Februarie a.c. față de condamnarea la închisoare cu executare a colonelului în retragere Vasile Zărnescu și de dosarul penal deschis prietenului și camaradului nostru Florin Dobrescu, Secretarul General al Fundației Ogoranu.

Și ne bucurăm că atitudinii curajoase demonstrate de Partidul Noua Dreaptă, i se alătură acum și oameni politici și formațiuni politice cu reprezentare în Parlament.

Domnul Senator Lavric este astfel total în asentimentul nostru și îl asigurăm pe această cale de tot sprijinul nostru pentru a persevera în atitudinea reparatorie a domniei sale. Fiind și reprezentant parlamentar al partidului parlamentar A.U.R. îi amintim că aceste legi liberticide – Legea 217/2015, Legea 157/2018 (“Vexler”), Legea 2/2021 (pentru combaterea “antițigănismului”) – sunt în vigoare și iată, încep să facă victime, arătând că actualii conducători ai României nu se vor da în lături de la nimic pentru a a-i reduce la tăcere pe românii care “se încăpățânează” să rămână demni întru Credință și Adevăr.

Încheiem cu nădejdea că atitudinea domnului Senator Sorin Lavric nu va rămâne singulară în Parlamentul României. Că “bulgărele de zăpadă” pornit la începutul acestui an se va transforma într-o adevărată avalanșă și românii vor cere răspicat abrogarea legilor infame anti-românești, fără frică și fără să se mai lase intimidați de amenințările urmașilor călăilor comuniști.

Ing. Alexandru Balcu
Partidul Noua Dreaptă – Filiala București

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php