Visul american devine coșmarul american? Începutul sfârșitului libertății?

2 2.625

Americanilor li s-a cerut să creadă că un bătrân senil care de abia citește de pe prompter, și atunci cu nenumărate gafe și bâlbe, care adoarme în direct, care își face campanie într-o pivniță și care toată cariera lui de politician a plagiat și a fost necinstit ar fi obținut 80 de milioane de voturi având chipurile o popularitate mai mare decât idolul comunității afro-americane din SUA , Barack Hussein Obama.

Li s-a cerut să creadă că nu e nimic în neregulă cu faptul că în seara alegerilor prezidențiale numărătoarea voturilor a fost oprită (fapt unic în istoria alegerilor din America!) când candidatul republican avea un avans substanțial pentru a fi descărcate milioane de voturi primite prin corespondență care nu au putut fi verificate de observatori republicani de către cine, cum și când au fost trimise dacă semnăturile sunt valide etc aceste „voturi” fiind numărate exclusiv de lucrători simpatizanți ai democraților. Li s-a cerut insistent de către mass-media oficială să nu pună la îndoială rezultatele alegerilor ( s-a repetat obsesiv că nu sunt dovezi de fraudă) nici atunci când au apărut sute de mărturii sub jurământ depuse la audierile din legislativele statelor nici când au apărut inclusiv dovezi filmate ale fraudei.

În fine li s-a cerut să asiste cu mâinile-n sân la certificarea „alegerilor” în congres cu ajutorul unor așa ziși republicani ( R.I.N.O. republicani in name only cum au fost porecliți de conservatorii americani) de către establishmentul globalist.

Pe bună dreptate revoltați, ei au protestat totuși, fiind îndemnați de președinte să protesteze pașnic la Capitoliu în timpul dezbaterilor pentru certificarea alegerilor. Instigați se pare de infiltrați, au pătruns în clădirea Capitoliului iar patru dintre ei au murit , fiind împușcată mortal o veterană de război care avea la activ 14 ani de serviciu militar.

Treptat forțele de ordine au securizat clădirea Congresului și congressmenii au putut să-și vadă liniștiți de certificarea fraudei, cu excepția câtorva senatori și reprezentanți care au mai avut firave obiecții. Bomboana de pe colivă a pus-o vicepreședintele american care a vorbit apoteotic despre „triumful libertății” și despre faptul că , Capitoliul ar fi rămas „o casă a poporului”.

După toate acestea americanilor li se cere să asiste liniștiți pe 20 ianuarie la „inaugurarea” acestui bătrân gafeur, al cărui fiu s-a dovedit a fi plătit cu sume exorbitante de către companii aflate în legătură cu partidul comunist chinez, secondat de o activistă neomarxista cu legături comuniste.

Va fi acesta sfârșitul visului american transformat în coșmar și începutul sfârșitului libertății în întreaga lume?!

P.s. 1 : Prin termenul „americani” m-am referit în acest articol la acei cetățeni din S.U.A. care încă mai au valori cum ar fi credința, familia și patria, nu la cei otrăviți de propaganda neomarxista din universități și alte instituții începută în perioada interbelică, sau poate chiar mai devreme, de așa numita „școală de la Frankfurt” ” lungul marș prin instituții”

P.s. 2: Spre deosebire de România care până în 1947 , la instaurarea forțată de către sovietici a așa zisei republici populare, a avut o tradiție monarhică, S.U.A. a avut o tradiție republicană de la înființare, unul dintre părinții fondatori ai Americii transmițându- i unui discipol mai tânăr următoarele: ” Vă las moștenire o republică, dacă o veți putea păstra”. Era vorba de o republică in al cărei prim amendament din Constituție se vorbea despre garantarea dreptului la liberă exprimare iar în al doilea despre dreptul la autoapărare, ba chiar și de dreptul cetățenilor de a se opune unui abuz de putere, știut fiind faptul că americanii și-au câștigat independența față de coroana britanică în urma unui conflict armat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare semnele nefiind însă deloc încurajatoare…

2 Comments
  1. Moraru Ionut says

    America este comunista de vreo 40 de ani. Acum este stalinista. Multi prieteni de-ai mei care au stat o viata in SUA fug mancand pamantul si se stabilesc in Romania unde ei considera ca sunt mai multe libertati. Aceasta este adevarata America. De fapt ea a finantat bolsevicii, ea a adus bolsevismul in Rusia. Acum la putere este partidul comunist chinez din SUA. Noapte buna America!

    1. Adrian says

      Noapte bună uniunea republicilor sovietice socialiste europene !

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php