21 de întrebări FERME despre vaccinul „superb”

2 2.080

Diana Șoșoacă, președintele Comisiei pentru Abuzuri a Senatului României, a interpelat prin telefon pe Florin Mâțu, Ministrul (ne)Sănătății V. Voiculescu, pe Ministrul Apărării N. Ciucă, Ministrul de Interne L. Bode și pe R. Arahat.

Parlamentarul AUR le-a solicitat răspunsul la 21 de întrebări, pe un ton foarte ferm, celor cinci responsabili din guvern, privind campania de vaccinare.

Ea a întrebat, printre altele, „cine se ocupă de campania de informare privind vaccinarea personalului medical și al populației împotriva sars-cov 2”.

Diana Șoșoacă i-a chestionat pe cei responsabili „care este perioada de monitorizare pentru eventuale efecte adverse ale vaccinului împotriva sars-cov 2”, dar și care este compoziția vaccinului cu care sunt vaccinați românii.

„Cine își asumă răspunderea pentru eventualele efecte adverse ale vaccinului asupra cetățenilor?

Care este baza legală pentru condiționarea exercitării drepturilor cetățenilor cu privire la învățământ, muncă, etc de efectuarea vaccinului sars-cov 2?”, sunt doar două din întrebările senatoarei.

Sursa foto: Spitalul Orășenesc Ineu/Facebook

2 Comments
  1. Moraru Ionut says

    Florin Mâțu e ruda cu Florin Câțu si var primar cu Florin Sălămuțu???

  2. IO...gerules says

    Draga si stimata Doamna,raspunsul la intrebarile pertinente puse de Dv.pe catafalcul Guvernului de ocupatie al Romaniei este simplu:ingenuncherea si suprimarea biologica a cinstei,onoarei si a muncii,de catre unii indivizi,care se considera deasupra tuturor,chiar si deasupra Bunului nostru Dumnezeu.Cum pot fi numiti acesti microbi,care se pare ca-si schimba mereu Cv-ul biologic dealungul miilor de ani de istorie a societatii umane,exact asa cum face si microbul asta puturos,pacalitor si”fioros” de doi bani covit19.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php