O femeie a fost luată de pe stradă și târâtă de polițiști în ambulanță pentru că nu voia să poarte mască pe stradă

3 1.339

O femeie a fost băgată cu forța într-o ambulanță, astăzi, după ce a fost prinsă de un echipaj de Poliție că nu purta masa de protecție la Cluj Napoca.

Polițiștii spun că au luat-o pe femeie cu forța „din cauza stării medicale a acesteia”, dar pe imaginile filmate se vede cum persoana în cauză este înconjurată de polițiști și târâtă până la Salvare, aceasta opunându-se din răsputeri.

Polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat o persoană care nu respecta măsurile de protecție individuala, nepurtând mască de protecție, fiind informată despre această prevedere legală.

I-au fost solicitate informații pentru stabilirea identității, însă persoana în cauză nu a oferit informații in acest sens, iar din cauza stării medicale a acesteia, a fost solicitat un echipaj medical pentru acordarea ajutorului de specialitate”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliție Cluj.

Un cetățean susține că femeia avea masca la mână, dând-o jos pentru câteva secunde, fiind surprinsă de către Poliția Locală.

„Este o vecina de-a mea..a avut masca la ieșire dintr-un magazin si cand a ieșit și-a pus-o sub barbie si erau in preajma un polițist de la Sectia 2 însoțit de un milițian local …repede sa ii facă amenda …papitoiul ala de la locală …femeia este fara venit direct pt ca are o fetița cu probleme iar soțul lucrează cu ziua … ea nu a vrut sa stea sa i se întocmească PV …si cel de la locală a imbrancit-o apoi a sărit si polițistul ambii au trântit-o la pământ ca pe cine știe ce infractor periculos !…apoi au chemat ambulanta pt ca femeia striga sa-i dea drumul …ce vremuri, ce rahati avem in locală …tragic”, a scris Mihai Kovaci, citat de Ochiul Clujean.ro.

Sursa: R3Media

3 Comments
 1. IO...gerules says

  Autoiritatile din Romania procedeaza,in zilele noastre de astazi,ca pe vremea jidanilor cominternisti stapanitori a toata Romania anilor 1944-1964.Rusine si scarba.Oare acest popor nu se va mai ridica?Oare nu va fi,nu va apare acea minune care sa-i impinga pe romani peste digurile somnolentei lor,a comoditatii si a inconstientei existeei lor?Politistii astia din zilele noastre sant biete unelte inspaimantate de ordinile date cu emfaza in mod cinic si criminal,de catre o autoritate temporara,autoritate ce se va spulbera la cea mai mica batae de vint al uraganului care e in framantare acum ,in aceste momente,peste intreaga Planeta.

  1. Alin Lucian says

   Și ăsta este doar începutul. Nu trebuie să stăm pasivi la așa ceva dacă vedem, ci să ne unim toți.
   Acei polițiști trebuiesc zburați dar cât mai repede.

 2. AVRAM IANCU says

  S-A GASIT PE CINE SA ARESTEZE POLITIA ASTA DE VELAT/ARAHAT,pe o femeie cu un copil bolnav.poate ca voia chiar atunci sa-si aranjeze masca pe fata dar animalele alea ofuscoase la datorie au inhatat-o . O PLINGERE LA PROCURATURA PT. ABUZ IN SERVICIU SI LIPSIRE DE LIBERTATE I-AR MAI POTOLI PUTIN PE PROSTII AIA ,ANGAJATI TOTI CU PILE!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php