Comemorări la Predeal și Brașov, la sfârșitul săptămânii

1 1.687

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, ora 10,30, la cimitirul Sfânta Treime din Şcheii Braşovului, va avea loc slujba de pomenire a luptătorului anticomunist Nicolae Purcărea, unul din cei 13 reîntemeietori ai Partidului „Totul pentru Țară” (1993), cu ocazia împlinirii a 5 ani de la mutarea la Domnul.

A doua zi, duminică 20 septembrie 2020, ora 12, la Schitul Sf Nicolae din Predeal, la monumentul ridicat de Fundația Buna Vestire și Partidul Totul pentru Țară (1998), va avea loc comemorarea celor 252 de legionari executați sumar în noaptea de 21-22 septembrie 1939, la ordinul regelui Carol II, majoritatea lor fiind reînhumați creștinește în acel loc în toamna anului 1940.

Această comemorare a fost organizată din anii 1990, cu regularitate, de filiala Brașov a Fundației Buna Vestire și Partidului Totul pentru Țară, iar din anul 2011 este organizată de Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, alături de Fundația Buna Vestire.

Pentru orice detalii, puteți contacta Tel. 0722749249.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Stam tacuti,cu capetele si mintile plecate,la aflarea nelegiuirilor petrecute in trecutul nu prea indeparta,chiar pe pamantul pe care-l calca pasii nostrii,in nestire .E dezarmant si foarte,foarte trist,daca nu clocotitor de trist.Sa ierti,dar sa nu uiti.A fi sau a nu fii?Aceste intrbari se pun in Academia gandurilor crestine.Dar in mocirla criminalilor,care si-au lasat prozeliti in conteporaneitate,cum se gandeste?Aceasta-i intrebarea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php