Bolsonaro îi îndeamnă pe brazilieni să NU respecte măsurile de izolare: „Distrugerea locurilor de muncă este iresponsabilă și inadmisibilă. Vom plăti un preț uriaș în viitor”

0 806

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a reiterat duminică, în fața a mii de manifestanți veniți să îl sprijine la Brasilia, discursul său împotriva măsurilor de izolare

„Distrugerea locurilor de muncă din partea anumitor guvernatori este iresponsabilă și inadmisibilă. Vom plăti un preț uriaș în viitor”, a declarat șeful statului într-o transmisiune în direct a manifestației pe Facebook. În Brazilia, măsurile de izolare țin de resortul guvernatorilor de state, care le impun local, în mod mai mult sau mai puțin strict.

La manifestația care a avut loc duminică la Brasilia participanții au purtat numeroase pancarte împotriva președintelui Camerei Deputaților, Rodrigo Maia, a lui Sergio Moro, fost ministru al justiției care a demisionat pe neașteptate în urmă cu câteva zile. Alte bannere reclamau o „intervenție militară”.
Președintele conservator a vorbit mulțimii de pe balustrada monumentală a reședinței sale oficiale, Palácio da Alvorada.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php