Naționaliștii români solicită demisia tuturor membrilor Camerei Deputaților

1 2.290

Naționaliștii români consideră că doar demisia tuturor deputaților, în frunte cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, mai poate spăla ceva din rușinea adoptării tacite (adică fără vot!) a proiectului legislativ privind Statutul de autonomie al așa-zisului “ținut secuiesc”.

Partidul Noua Dreaptă, singurul partid naționalist din România care iese în stradă în fiecare an pe 15 Martie împotriva separatismului maghiar, atrage atenția membrilor Camerei Deputaților că au depășit linia care separă incompetența crasă de trădare! Datorită vouă, actuala legislatură 2016-2020 va rămâne în istoria parlamentarismului drept una din cele mai dezastruoase și rușinoase!

Partidul Noua Dreaptă, singurul partid naționalist din România care sărbătoreste în fiecare an Ziua Națională alături de românii din județele Covasna, Harghita și Mureș, consideră firesc votul senatorilor de respingere a acestui proiect anti-românesc susținut oficial de Budapesta și depus la Parlamentul României de deputatul UDMR Kulcsar Terza Jozsef, după ce în prealabil a efectuat o vizită de „documentare” în Găgăuzia.

Chiar dacă ungurii și secuii din România se bucură de cele mai multe drepturi pe care minoritățile le pot găsi în spațiul european, activitățile desfășurate de o mică parte a etnicilor maghiari, sub oblăduirea și coordonarea factorilor politici de la Budapesta, aduc prejudicii incalculabile relațiilor dintre majoritatea românească și minoritatea maghiară din România.

Chiar dacă UDMR a fost în repetate rânduri la guvernarea României, această formațiune cu statut juridic incert continuă să arunce fumigene pentru a distrage atenția etnicilor maghiari de la incapacitatea și dezinteresul politicienilor UDMR de a rezolva problemele reale cu care minoritatea maghiară se confruntă în județele Covasna și Harghita: alungarea investitorilor de către baronii UDMR, lipsa locurilor de muncă, slaba însusire a limbii române de către tinerii etnici maghiari și dificultatea acestora de a se angaja în alte județe ale României, migrația multora dintre aceștia în țări din vestul Europei.

Partidul Noua Dreaptă va rămâne în continuare alături de românii din Covasna, Harghita şi Mureș, abandonaţi de statul român şi marginalizaţi de autorităţile locale de la UDMR, PCM sau PPTM şi va continua să fie principalul promotor al Unităţii Naţionale şi al combaterii separatismului maghiar, în toate formele sale. La alegerile parlamentare din acest an românii vor avea de ales între actuala clasa politică iresponsabilă, disprețuitoare și falimentară, și naționaliștii români care de 20 de ani luptă sub stindardul Noii Drepte.

1 Comment
  1. vlad tepes says

    Pe sest, cand toata Romania e intoxicata pana la refuz cu aceasta Pandeprostie de Coronavirus, iata ca apare si Pandetradarea din partea „scumpilor nostri” Șparlamentari! Oare, de ce nu s-or da si niste Ordonante militare pt Pandetradare?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php