„Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”

1 1.381

După ce ANCOM a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul de Interne de a restricționa accesul utilizatorilor la site-ul justitiarul.ro (n.r. vezi Site-ul celui mai critic jurnalist din Sibiu la adresa lui Iohannis, redus la tăcere de ANCOM), aparținând jurnalistului sibian Marius Albin Marinescu, un jurnalist foarte incomod, atât pentru actuala guvernare cât și pentru Klaus Iohannis, Ovidiu Zară reacționează pe contul său de socializare: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!” – notează publicația Glasul.

#dictatura a început ADIO #libertatedeexprimare

La cererea MAI-ului condus de Vela, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea site-ului justitiarul.ro al jurnalistului sibian Albin Marinescu.
Motivul fals invocat de eunucii galbeni: justițiarul.ro ar fi publicat știri false despre coronavirus.
În fapt, justiţiarul.ro a deranjat pentru că era portalul care a publicat de peste 12 ani anchete și dezvăluiri privind ingineriile derulate de Johannis, dar și analize antisistem, atât din domeniul politic, cât și din zona bancară, economică, dar și din domeniul serviciilor secrete.”, a scris pe facebook jurnalistul Ovidiu Zară

Potrivit surselor noastre, ANCOM-ul lui Grindeanu a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul Afacerilor Interne, care au luat în considerare atât analiza și propunerea Grupului de Comunicare Strategică cât și alte sesizări venite de-a lungul timpului împotriva publicației jurnalistului Marius Albin Marinescu.

Citește mai mult în Glasul

1 Comment
  1. Alexandru Balcu says

    Ieri seara a fost suspendat si ste-ul OrtodoxInfo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php