Director SGA Suceava, demis după ce s-a rugat în faţa instituţiei

1 678

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava, Daniel Drăgoi, susţine a fost demis din funcţie începând cu ziua de vineri, 10 aprilie, pe motiv că s-a rugat în genunchi în faţa instituţiei pentru stoparea pandemiei… Drăgoi a afirmat că nu a greşit cu nimic şi că va continua să se roage.

„Pace. Cum vă spuneam ieri, dimineaţă m-a sunat şeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu, de a mă ruga în faţa clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava/România şi să oprească această pandemie de Covid 19. Le-am spus că nu am greşit cu nimic faţă de voi, nici faţă de Dumnezeu. El a zis că aşa a venit ordinul de la Bucureşti.

Şi astăzi am primit decizia prin fax, cu data de 10-04-2020, sunt schimbat din funcţie. De 6 ani sunt pe acest post şi cred că este şi acest lucru în voia Lui Dumnezeu.

Şefii mei au zis că regretă pentru că nu au ce să-mi reproşeze, dar cred ei că Dumnezeu va face dreptate! Le-am spus că nici eu nu le reproşez nimic şi continui să mă rog aşa cum am declarat. Vă mulţumesc pentru rugăciunile voastre! Să rămânem sănătoşi!”, a scris Daniel Drăgoi, citat de Monitorul de Suceava, pe Facebook.

Daniel Drăgoi a mai precizat că a fost contactat deja de un avocat şi că în perioada următoare va decide dacă va contesta actul de demitere.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Cine putea sa condamne un act religios crestin,mai ales in sitauatia crizei actuale fara nici-un liman de iesire deocamdata?Numai dusmanii crestinatatii.Cine sant acesti dusmani ai crestinatatii din scumpa noastra Romanie,cu nume neaose(aproape neaose)romanesti,cu imbracaminte stilata dar cu fete si caractere care frizeaza nesimtirea si o ura ancestrala importiva atot ce-i romanesc si omenesc?Ghici ghicitoarea mea si uitati-va imprejur cu mare atentie ,mai ales cand votati alesii boborului,cu jind sau cu frica.Apropo de frica;pandemia asta a introdus frica,spaima cruda in inimile sarmanilor romani,si ai omenirii intregi.O maxima spune ca omului sa nu-i fie frica de nimic ci sa-i fie frica de frica.Aceasta frica aduce mari neajunsuri cursului vieti unui om.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php