Dan Puric: „Destituirea lui Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat”

0 966

Nemulțumirea produsă de gafa uriașă a ministrului Agriculturii din Guvernul Orban – demiterea cercetătorului buzoian Costel Vânătoru de la conducerea Băncii de Gene Buzău – se extinde de la Buzău la nivel național.

Pe măsură ce află de această eroare – înlocuirea unui specialist în horticultură din motive politice – personalități naționale din diverse domenii încep să ia atitudine.

Un mesaj important de susținere a lui Costel Vânătoru și, totodată, o rugăminte de a repara greșeala a fost scris de actorul Dan Puric:

„Destituirea domnului Costel Vînătoru din funcția de director al Băncii Naționale de Gene pentru legumicultură este mai mult decât un act politic necugetat. Este un atentat asupra unei valori de siguranță națională!

Domnilor politicieni aflați la putere, prin această măsură iresponsabilă, ucideți fără scrupule, în mod public, o vocație și o conștiință românească, aflată în slujba țării de o viață întreagă, și în același timp, dați o lovitură de neiertat țării în care și dumneavoastră v-ați născut, atacându-i în mod inconștient, temelia de bază, Sămânța!

Cu suflet de creștin, mă rog să reveniți asupra acestei decizii, ca nu cumva să purtați responsabilitatea acestui dublu asasinat! Căci ați lovit nu numai în ceea ce ne-a mai rămas, Sămânța neamului, ci și în Paznicul ei, cel care a salvat-o, a crescut-o și a păzit-o cu tot sufletul, din vocație de creștin și de român!

Căci nu uitați, de câte ori s-a lovit în Sămânța neamului, poporul acesta, în mod uimitor, din lovitură a renăscut!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php