TÂNCĂBEȘTI. Corneliu CODREANU va fi comemorat pe 30 noiembrie printr-o ceremonie religioasă.

1 1.514

FOTO: Locu asasinării lui Corneliu Codreanu, în toamna anului 1940.Ceremonia religioasă a comemorării lui Corneliu Zelea Codreanu va avea loc sâmbătă 30 noiembrie 2019, ora 13, la troița memorială de pe liziera pădurii Tâncăbești (Șos. București-Ploiești), locul unde întemeietorul Legiunii Arhanghelul Mihail a fost asasinat, împreună cu alți 13 fruntași legionari. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de urmași ai unor foști deținuți politici.

Ceremonia va consta într-o slujbă religioasă de pomenire a sufletelor celor asasinați, precum și în momente de reculegere și rememorare a celor pomeniți.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obținute la nr de tel 0722749249 și e-mail: buciumul@yahoo.com, persoană de contact: Florin Dobrescu.

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Corneliu Zelea Codreanu este raspunsul dat de Dumnezeu la chemarea rugilor in hohote de plans ascuns al unui popor dealungul a douo milenii.Diavolul e in frigurile salbatice ale razbunarii ,ale urii si-ale disperarii.C Z Codreanu,solul divin a fost trimis,si a ajuns la neamul sau oropsit sa-l izbaveasca si-l va iizbavi chiar si din nefiinta.Catapeteasma sfinteniei sale straluceste pe toate plaiurile,vaile si muntii Romaniei,ca un nimb de libertate.Poporului roman revenindu-i sarcina sa-l imbratiseze si sa se contopeasca in valurile sale.Nici unui popor de pe planeta nu i s-a ivit aceasta ocazie,nu a fost ales pentru oferta unui asemenea dar.Romanii incet,incet vor fi patrunsi de maretia unei asemenea ofrande asezata pe lespezile de aur ale sufletului romanesc,zdruncinat de nemernicii lumii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php