Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

DREPTATE pentru BASARABIA și BUCOVINA de NORD

Vineri 23 August protestăm în fața ambasadelor Federației Ruse și Germaniei. Vino și tu!

Noua Dreaptă protestează vineri 23 August a.c. față de răpirea Basarabiei, Bucovinei de Nord și a ținutului Herța de către Uniunea Sovietică, ca o consecință directă a Pactului ruso-german Molotov-Ribbentrop încheiat la 23 August 1939, pact reactualizat și întărit în ultimii ani prin declarațiile cancelarului german Angela Merkel și ale președintelui rus Vladimir Putin.

Noua Dreaptă va înainta note de protest ambasadorilor Germaniei și Federației Ruse în România prin care le va reaminti că în urma Pactului Ribbentrop-Molotov sute de mii de basarabeni și bucovineni au fost arestați după 28 iunie 1940, deportați în Siberia sau Kazahstan, supuși foametei și unui regim inuman de deznaționalizare, umilire, tortură psihică și rusificare forțată.

Au trecut 80 de ani de când România a fost sfârtecată prin josnicul Pact Ribbentrop-Molotov și este timpul ca Rusia și Germania să-și asume greșelile istorice și să și le îndrepte. Așa cum Germania s-a reunificat, și România are dreptul să se reîntregească!

Coordonatele manifestărilor:

11.00 – 12:00: protest la Ambasada Germaniei din Str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, București

12:00-13:00: protest la Ambasada Federației Ruse din Sos. Pavel Kiseleff nr. 6, București.

Biroul de Presă al Noii Drepte

info@NouaDreapta.org

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41920

Postat de pe 22 aug. 2019. Catalogat ca Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php