Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Diferența dintre un aliat demn și un simplu executant

Am constatat cu regret (nu fi avut alte așteptări de la actualul președinte ci dimpotrivă), diferența enormă dintre vizitele lui Iohannis la Casa Albă și cele ale președintelui polonez ca nu mai pomenim de vizita și discursul cu adevărat impresionant pe care l-a avut Trump acum doi ani în Polonia, discurs în care a elogiat poporul polonez și lupta lui pentru libertate și suveranitate.

În total contrast cu atitudinea demnă a liderului polonez , vizitele unui Iohannis cu o atitudine umilă și care au avut loc într-un cvasianonimat au părut niște convocări ale unui guvernator dintr-o regiune vasală a S.U.A. pentru a i se trasa agenda care trebuie executată, pardon implementată, în următoarea perioadă.

Contrastul dintre următoarele videoclipuri mi se pare izbitor…

Noi românii , ar trebui să difuzăm următorul anunț: țară bogată (în resurse înstrăinate) și frumoasă, caut conducător CREȘTIN și ROMÂN cu demnitate…

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41901

Postat de pe 22 aug. 2019. Catalogat ca Politică, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php