Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Crucea lui Hristos, ancora tuturor creștinilor

Pe Cruce, cu 2000 de ani în urmă, Domnul Iisus Hristos S-a adus ca jertfă Preasfintei Treimi şi a deschis pentru noi toţi calea spre Cer, dacă noi ne-am hotărât să-L urmăm.

Biserica lui Dumnezeu… Mare vrednicie şi mare sfinţenie se află în ea! Cupola ei este încununată de cruce. Pe Cruce, cu 2000 de ani în urmă, Domnul Iisus Hristos S-a adus ca jertfă Preasfintei Treimi şi a deschis pentru noi toţi calea spre Cer, dacă noi ne-am hotărât să-L urmăm. Crucea bisericii este precum o ancoră. Da, crucea e o ancoră; în învolburarea mării de necazuri şi de năpaste lumeşti, ale cărei valuri lovesc nemilos Biserica cea asemenea unei corăbii, ancora se arată ca un simbol al nădejdii în Iisus Hristos. Priveşte, iubitul meu frate, şi tu, iubita mea soră, la cupola cu cruce a bisericii, în zilele însorite. Câtă strălucire, câtă lumină, câtă slavă!

                sursa Doxologia

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41618

Postat de pe 9 aug. 2019. Catalogat ca Spiritualitate. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php