Se strâng 15.000 de euro pentru Camelia Smicală. Hărțuită în instanțe, riscă să piardă casa

0 414

Medicul român Camelia Smicală, ai cărei copii au fost răpiți de statul finlandez, despărțiți și închiși în centre de copii, a fost condamnată la noi amenzi de o instanță din Finlanda. Ea trebuie să plătească aproximativ 15.000 de euro către fostul soț, căruia o instanță i-a dat câștig de cauză când s-a pretins defăimat de dezvăluirile făcute de fosta soție, Camelia Smicală.

Imagini pentru FAMILIA SMICALA LA BISERICAInstanța a considerat că românca a încălcat „dreptul la viață privată” al acestuia când a dezvăluit violențele fizice și abuzurile psihice la care el a suspus-o și pe ea, și pe propriii lui copii.

Publicistul Iulian Capsali organizează o strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Camelia Smicală. Dacă nu va putea strânge banii, autoritățile finlandeze îi vor confisca acesteia locuința.

Donează!

Sistemul finlandez are putere.
Noi, românii, avem solidaritate?

Alianța pentru Demnitate Națională
RO11BRMA0999100056229732 (RON)
Banca Românească
CIF 30919058
La detalii plată scrieți: „Camelia, Mihai și Maria

În prezent, copiii au dreptul să-și vadă mama și sora mai mare o dată la câteva săptămâni. Ei au fost răpiți pe baza unui ordin judecătoresc emis fără ca mama lor să fie înștiințată, în urma unei reclamații a tatălui finlandez, care a avertizat autoritățile că mama lor vrea să îi mute pe copii (care de altfel sunt și cetățeni români) definitiv în România!

Românca spune că sistemul corupt încearcă prin toate aceste șicane să o facă să renunțe la copii. Dacă ar rezolva cazul ei, ar trebui să facă la fel cu mulți alți copii și sistemul ar pierde foarte mulți bani. Totuși, Camelia Smicală este singura care deține custodia copiilor prin ordin judecătoresc, deci este absolut ilegală deținerea copiilor în centre de plasament. Despre centre, copiii spun că sunt ca niște închisori. Copiii și mama lor spun că Mihai și Maria nu au beneficiat de consiliere și evaluare psihologică decât pe hârtie.

 

via Știri pentru viață

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php